Now Reading
Svogūnų blynai su grietininiu bazilikų padažu

Svogūnų blynai su grietininiu bazilikų padažu

Svogūnų blynai su grietininiu bazilikų padažu

Ingredientai:

Blynams:
6 dideli svogūnai
2 didelės bulvės
miltai, 4 v. š.
1 kiaušinis
druska
malti juodieji pipirai
smulkinti krapai, 1 sauja
aliejus (kepimui)

Padažui:

bazilikų lapeliai, 1 sauja
grietinė, 4 v. š.
druska

Kaip gaminti:

Svogūnus ir bulves smulkiai sutarkuokite. Įmuškite kiaušinį, subėrkite miltus. Pasūdykite, pagardinkite maltais pipirais ir smulkintais krapais. Gerai išmaišykite.
Blynus kepkite įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai paruduos.

Padažui nuplautus bazilikų lapelius susmulkinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Sumaišykite su grietine ir pagardinkite druska.

Skanaus!

See Also

 

 


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top