Receptai

Austriški meduoliai

Austriški meduoliai

Jums reikės: 700 gr. miltų 500 gr. nerafinuoto cukraus 200 gr. riešutų (gali būti ir graikiniai) 100 gr. cukruotų apelsino…

Įdomu

Kinas

Menas

Legendinis džiazo atlikėjas Al Jarreau koncertuos TIK Vilniuje

Legendinis džiazo atlikėjas Al Jarreau koncertuos TIK Vilniuje

Lietuviai vieninteliai turės galimybę Vilniuje gyvai išgirsti ir išvysti garsiausią unikalaus balso savininką Al Jarreau. Net 7 „Grammy“ laureatas kovo 2 d. „Siemens“ arenoje surengs vienintelį pasirodymą Baltijos šalyse. Kartu su muzikantų komanda jis pasaulinio turo metu pristatys geriausius visų laikų savo karjeros perlus.

Mada

Sveikata ir grožis

Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė Gintarė T.

Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvė Gintarė T.

Pristatome konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvę Gintarę T. Gintarės paprašėme parašyti, kokiems trims radikaliems įvaizdžio pokyčiams (šukuosenos, makiažo,aprangos) ji pasiryžtų. Tai nereiškia, kad merginos išvardinti radikalūs pasikeitimai ir bus padaryti, tiesiog mums buvo įdomu, kokius pasikeitimus Gintarė leistų padaryti akcijos metu.

„Sveiki, esu Gintarė. Turiu labai nepaklusnius plaukus – jie yra išsipūtę, banguoti ir visiškai neauga. Ko tik neišbandžiau, kad plaukai bent kiek paaugtų! Juk taip gražu žiūreti į ilgaplaukes merginas, o mano plaukai sausi, galiukai nuolat lūžinėja. Tad norėčiau juos pailginti priauginant sruogas arba padaryti paklusnesniais atlikus brazilišką tiesinimą, kad galėčiau džiaugtis gražiais ilgais plaukais. Taip pat turiu ir odos problemų, tad norėčiau sužinoti, kokios priemonės labiausiai tinka mano odos tipui. Beje, įdomu sužinoti, koks makiažas man tiktų. Kalbant apie stilių, mėgstu ekstravaganciją bei išsiskirti minioje. Domiuosi mada,stiliumi, esu meno žmogus, tad nauji pokyčiai bei stilistų pagalba man būtų labai įdomūs“, – savo laiške redakcijai rašo mergina.

Dalyvavimo konkurse „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ sąlygas rasite čia.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.