Receptai

Labiausiai tukinantis maistas

Labiausiai tukinantis maistas

Žinoma, pasaulyje egzistuoja begalė maisto, didinančio pilvo apimtis. Tačiau nors kai kuriais iš jų pasmaguriauti retkarčiais galima, atrinkome sąrašą „nuodėmių“, kurių daryti tikrai nereikėtų. Kiekvienas iš šių skanėstų atims visą savaitę sunkaus triūso sporto salėje!

Įdomu

Kinas

Menas

„G&G Sindikatas“ sukūrė dainą filmui

„G&G Sindikatas“ sukūrė dainą filmui, nes patys širdyse – „tadai blindos“

„Vieną dieną man paskambino grupės „G&G Sindikatas“ vyrukai ir pasakė, kad girdėjo, jog filmuojame juostą „Tadas Blinda. Pradžia“, todėl nori kažkaip prisidėti prie šio didžiulio projekto. Tokiomis akimirkomis pradedi tikėti, kad tokio filmo ir tavo darbo reikia ne tik tau ir tavo komandai, bet ir kitiems.

Galiausiai iš didelės meilės kinui gimė daina, lydėsianti filmą visą jo gyvavimo laikotarpį. Beje, mūsų bendravimas nenutrūko, todėl netrukus pristatysime ir būtent šiai dainai sukurtą vaizdo klipą“, – apie hiphopo grupės ir filmo kūrėjų bendradarbiavimo pradžią pasakoja režisierius Donatas Ulvydas.

Jaučiasi „tadais blindomis“

Mada

Sveikata ir grožis

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.