Now Reading
Omleto ir mėsos vyniotinis

Omleto ir mėsos vyniotinis

Omleto ir mėsos vyniotinis

Ingredientai:

kiaušiniai, 7 vnt
fermentinis sūris, 200 g
majonezas, 4 šaukštai
faršas, 1 kg
prieskoniai

Kaip gaminti:

Išplakite kiaušinius su majonezu ir įtarkuokite sūrį. Į skardą iklokite kepimo popieriaus ir supilę plakinį iškepkite ploną omletą. Kepa apie 25 min. Tada išimkite iš orkaitės ir apvertę nuimkite popierių. Palikite atvėsti. Į mėsos faršą įmuškite kiaušinį ir įberkite priekonių. Galima idėti mirkyto batono. Paruoštą faršą plonu sluoksniu paskleiskite ant omleto ir jį susukite į ritinėlį. Dėkite į skardą ir kepkite orkaitėje apie 50 min. Palikite atvėsti.

See Also
Ispaniška česnakų sriuba

Skanaus!


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top