Now Reading
Ruošiantis Užgavėnėms – skanių blynų receptai

Ruošiantis Užgavėnėms – skanių blynų receptai

Ruošiantis Užgavėnėms - skanių blynų receptai

Užgavėnių proga blynus keps turbūt daugelis mūsų skaitytojų. Tad pasiraitojome rankoves ir paieškojome keletą skanių blynų receptų.

Mieliniai blynai

Jums reikės:
2 stiklinių miltų
2 šaukštų kildintų mielių
1,5 stiklinės pieno
2 kiaušinių
100 gr. riebalų
Druskos

Kaip gaminti:
Miltus išplakite su pienu, supilkite kildintas mieles ir padėkite į šiltą vietą, kad tešla pakiltų. Tada gerai išplakite. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, išplakite ir vėl palikite, kad pakiltų (kad tešla laisvai kristų nuo šaukšto). Įkaitinus riebalus keptuvėje, dėkite į ją masę su šaukštu. Apkepkite abi puses (kol paruduos). Iškepusius blynus galima patiekti su cukrumi.

Paprasti ir labai skanūs blynai

Reikės:
Kvietinių miltų – 160 gramų
Cukraus – 1.5 šaukšto
Sviesto -50 gramų
Kiaušinių – 2 vienetai
Pieno – 270 mililitrų

Kaip gaminti:
Iš visų produktų suplakame tešlą, nepaisant pirmumo eilės, sudedame tirpintą sviestą. Keptus blynus pabarstome cukraus pudra. Valgome su pasirinkta uogiene, medumi ar karštu šokoladu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Skanaus!


Gal turite savo blynų receptų? Laukiame jų komentaruose. O daugiau įvairių patiekalų aprašymų rasite Laikas.lt receptų rubrikoje.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt