Now Reading
Trisluoksnis šokoladinis desertas

Trisluoksnis šokoladinis desertas

Trisluoksnis šokoladinis desertas

Jums reikės:

300 ml riebios grietinėlės
200 g kartaus juodojo šokolado
200 g baltojo šokolado
200 g pieninio šokolado
120 g džiovintų persikų
100 g pistacijų
100 g migdolų

Kaip gaminti:

Juodąjį, baltąjį ir pieninį šokoladą susmulkinkite ir suberkite į atskirus dubenėlius. Grietinėlę supilkite į puodą ir kaitinkite, kol užvirs. Po 100 ml grietinėlės įpilkite į kiekvieną dubenėlį su šokoladu ir maišykite, kol jis išsilydys. Atvėsinkite.

Juodojo šokolado masę išmaišykite su smulkiai supjausytais persikais, baltojo – su pistacijomis, pieninio – su migdolais. Sluoksniais sudėkite į plėvele išklotą formą. Palaikykite šaldytuve, kol sustings.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top