Jums reikės:
300 ml riebios grietinėlės
200 g kartaus juodojo šokolado
200 g baltojo šokolado
200 g pieninio šokolado
120 g džiovintų persikų
100 g pistacijų
100 g migdolų
Kaip gaminti:
Juodąjį, baltąjį ir pieninį šokoladą susmulkinkite ir suberkite į atskirus dubenėlius. Grietinėlę supilkite į puodą ir kaitinkite, kol užvirs. Po 100 ml grietinėlės įpilkite į kiekvieną dubenėlį su šokoladu ir maišykite, kol jis išsilydys. Atvėsinkite.
Juodojo šokolado masę išmaišykite su smulkiai supjausytais persikais, baltojo – su pistacijomis, pieninio – su migdolais. Sluoksniais sudėkite į plėvele išklotą formą. Palaikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanaus!