Now Reading
Veršienos ir cukinijų troškinys

Veršienos ir cukinijų troškinys

Veršienos ir cukinijų troškinys

Jums reikės:

400 gr. maltos veršienos
1 vidutinio dydžio cukinijos
3 didelių bulvių
1 svogūno
pipirnių
2 stiklinių daržovių sultinio
1 šaukšto sviesto
žiupsnelio malto muskato
40 ml sauso baltojo vyno
1 kiaušinio trynio
1 česnako skiltelės
druskos pagal skonį
maltų juodųjų pipirų

Kaip gaminti:

Nuvalytą cukiniją supjaustykite didokais gabalais. Taip pat supjaustykite ir nuskustas bulves. Į maltą mėsą įdėkite pipirų, druskos ir muskato. Pakepinkite aliejuje keletą minučių.
Puode išlydykite sviestą ir jame pakepinkite svogūnus. Sudėkite pipirnes ir dar pakepinkite. Sudėkite susmulkintus česnakus, supilkite sultinį, dar įberkite šiek tiek muskato ir užvirinkite.
Suplakite vyną ir kiaušinio trynį. Plakinį supilkite į nuo ugnies nukeltą puodą su sultiniu. Viską išmaišykite ir vėl užvirinkite.
Karščiui atsparaus indo dugne sudėkite kepintą mėsą ir daržoves. Apliekite sultiniu ir 12 – 15 min. kepkite vidutinio karštumo orkaitėje.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top