Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios naujienos
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios naujienos
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Mėsos patiekalai

Česnakiniai vištienos kepsneliai karšto oro gruzdintuvėje

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-02-14
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Česnakiniai vištienos kepsneliai karšto oro gruzdintuvėje
Česnakiniai vištienos kepsneliai karšto oro gruzdintuvėje

Česnakiniai vištienos kepsneliai karšto oro gruzdintuvėje – puikus vištienos ir daržovių derinys su intensyviu marinato skoniu. Marinuota vištiena iškepta iki traškios išorės ir sultingo vidaus, o šalia patiekti švelniai svieste pakepti brokoliai suteikia gaivumo. Pabarstytos sezamų sėklos ir petražolės prideda papildomo aromato ir tekstūros, sukurdamos subalansuotą bei gardų patiekalą tiek pietums, tiek vakarienei.

Česnakiniai vištienos kepsneliai karšto oro gruzdintuvėje: receptas

Ingredientai:

  • 900g vištienos šlaunelių mėsos
  • 1 brokolis
  • Gabaliukas sviesto (kepimui)

Marinatui:

  • 3 valg. š. sojos
  • 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 3 valg. š. teriyaki padažo
  • 1 arb. š. čili dribsnių
  • 1 arb. š. pipirų
  • 1 arb. š. druskos
  • 4 skiltelės česnako

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Vištieną sudėti į didelį dubenį.
2. Marinatui dubenėlyje sumaišyti sojos ir teriyaki padažus, pilti aliejaus, berti čili dribsnių, druskos ir pipirų.
3. Įspausti česnakų skilteles ir gerai viską išmaišyti.
4. Paruošta marinatą supilti ant vištienos ir rankomis labai gerai išmaišyti, kad visa mėsa pasidentų marinatu.
5. Paruoštą mėsą palikti 1 valandą pasimarinuoti.
6. Vištieną kepti kepti karšto oro gruzdintuvėje 200 C temperatūroje apie 20 min (praėjus 10 min mėsą apversti).
7. Taip pat galima kepti ir gerai įkaintoje keptuvėje vis pavartant, kol vištiena apskrus ir pilnai iškeps.
8. Brokolio žiedynus šiek tiek pasmulkinti ir apkepti keptuvėje su truputėliu sviesto
Patiekiant galima apibarstyti smulkintomis petražolėmis ir sezamų sėklomis.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Jurita. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:marinuota vištienavištienaVištiena karšto oro gruzdintuvėjevištienos patiekalai

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Šventės be streso: 18 greitų receptų Kalėdoms ir Naujiesiems

2024-12-23
Valentino dienos sausainiai
Desertai

Valentino dienos sausainiai: romantiška staigmena mylimajam

2025-01-09
Žuvis troškinta morkose
Receptai

Žuvis troškinta morkose

2024-01-26
Greiti sluoksniuotos tešlos sausainiai širdelės
Desertai

Greiti sluoksniuotos tešlos sausainiai širdelės

2025-02-16

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?