Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Receptai

Bulvių virtinukai aštriame arrabbiata padaže

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-05-23
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Bulvių virtinukai aštriame arrabbiata padaže
Bulvių virtinukai aštriame arrabbiata padaže

Bulvių virtinukai aštriame arrabbiata padaže – tai jaukūs itališki bulvių virtunukai, patiekiami su aitriu arrabbiata pomidorų padažu. Švelnios tekstūros virtinukai puikiai dera su ryškaus skonio, lengvai aštriu padažu.

Bulvių virtinukai aštriame arrabbiata padaže: receptas

Lengvas, bet kartu išraiškingas patiekalas puikiai tinka vakarienei, kai norisi kažko greito, sotaus ir su itališku charakteriu.

Ingredientai:

Aštriam arrabbiata padažui:

  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • ½ svogūno
  • 1 česnako skiltelė
  • 1 žalia aitrioji paprika
  • 1 valg. š. baltojo vyno acto
  • 1 arb. š. smulkaus cukraus
  • 3 slyviniai pomidorai
  • druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų – pagal skonį

    Gnocchi:
  • 200 g paruoštų gnocchi (išvirtų pagal pakuotės instrukcijas)
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Arrabbiata padažui įkaitinti aliejų keptuvėje ir švelniai kepti smulkiai pjaustytą svogūną su trintu česnaku, kol suminkštės. Sudėti pjaustytą aitriąją papriką, pilti actą ir suberti cukrų. Viską gerai išmaišyti.
2. Tuomet sudėti pjaustytus pomidorus ir troškinti kol jie visiškai suirs ir taps vientisa mase. Pagardinti druska ir pipirais pagal skonį.
3. Virtus gnocchi sudėti į serviravimo dubenį, apšlakstyti aliejumi, pagardinti druska bei pipirais ir išmaišyti.
4. Galiausiai supilti padažą ant gnocchi, dar kartą gerai išmaišyti ir patiekti.

Recepto šaltinis: bbc.co.uk/food

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:Bulvių virtinukaiBulvių virtinukai aštriame arrabbiata padaže

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Pieniškas kokteilis su migdolais
Gėrimai

Pieniškas kokteilis su migdolais

2024-01-20
Klasikinės Graikiškos salotos
Receptai

Klasikinės Graikiškos salotos

2025-04-30
Alkoholinis pieno kokteilis
Gėrimai

Alkoholinis pieno kokteilis

2024-01-29
Soti vištienos sriuba su čioriso
Receptai

Soti vištienos sriuba su čioriso

2025-04-07

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?