Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Naujienos

Garsenybės gardžiavosi mėsainiais ir… šampanu (foto)

Redakcija
Autorius Redakcija
Publikuota: 2015-04-23
Komentarų: 0
3 min. skaitymo
Garsenybės gardžiavosi mėsainiais ir... šampanu (foto)

Sostinėje įsikūrusio gurmaniškų mėsainių restorano „Le Butcher“ įkūrėjai meta iššūkį burgerių mėgėjams ir vietoj tradicinio gėrimo – alaus – šalia siūlo rinktis… tikrą šampaną! Pirmieji šiai gurmaniškai avantiūrai šventės „Burgers&Bubbles“ („Mėsainiai&Burbuliukai“) metu neatsispyrė šalyje žinomi žmonės.

Į Mėsinių gatvėje esantį restoraną rinkosi žinomi gero maisto mėgėjai: Valerij Gigevič, Jolita Vaitkutė, Domantas Užpalis, Dovilė Filmanavičiūtė, Denisas Kolomyckis, Gediminas Petrauskas, Renaldas Vaičiūnas ir kiti.

Specialiai šiai šventei restorano šefai Marc d’Erceville ir Gareth Sanderson sukūrė naują – Duck Confit – mėsainį, kuris, įtariama, taps dar vienu lankytojų favoritu. Mėsainis gaminamas iš žemesnėje nei įprastai temperatūroje keptos antienos, pagardinamas ekologiška kalendra, paskaninamas čili pipirų ir laimo sulčių padažu bei apibarstomas apelsinų žievelėmis. Toks antienos pateikimas atskleidžia egzotiškąją mėsos pusę, kurią dar labiau išgrynina idealiai tinkantis tikras „Veuve Cliquot“ šampanas.

Pasak vieno restoranų įkūrėjų iš Olandijos kilusio Bernie Ter Braak gurmaniškus mėsainius skanauti su tikru šampanu pasaulyje įprasta jau dešimtmetį, todėl restorano savininkai nusprendė „Burgers&Bubbles“ šventę paskelbti ir Lietuvoje.

„Restorano svečiams siūlome tik aukščiausios rūšies mėsainius, pagamintus iš geriausių prieinamų produktų. Patys esame gurmanai, todėl negalime įsivaizduoti, kas gali būti geriau už aukščiausio lygio mėsainį ir jo skonį tobulai atskleidžiantį šampaną“, – kalbėjo p. Braak.

Restorano savininkui antrino specialiai į šį renginį iš Latvijos atvykęs šampano žinovas Gints Sniedze: „Prancūzijos šampano namams „Veuve Cliquot“ priklauso antras pagal dydį vynuogynas pasaulyje, esantis Šampanės regione. Derlių rankomis kasmet nuskina net 1000 darbuotojų, o vynuogės spaudžiamos iškart jas nurinkus vynuogių laukuose esančiuose 6 spaudimo centruose. Šampanas gaminamas tik iš Pinot noir, Chardonnay, Pinot Menuer rūšių vynuogių ir atitinka pačią aukščiausią kokybę. Pinot noir – dominuojanti vynuogė ir tai šampanui suteikia ypatingą, gaivų skonį.“

„Veuve Cliquot“ vizitine kortele tapęs šampanas „Brut Yellow Label“ maišomas iš 450 vyno rūšių. „Yellow Label“ ir „VC Rosé“ šampano rūšys rūsiuose brandinamos 30 mėnesių – dvigubai ilgiau nei įprastas šampanas. Ne veltui „Veuve Cliquot“ šampano namų šūkis skelbia: „Only one quality, the finest…“.

Restorano svečiams bus siūloma itin draugiška šampano kaina.

„Burgers&Bubbles“ vakarai restorane „Le Butcher“ – kiekvieną penktadienį. Mėgautis gurmaniškais mėsainiais ir gerti tikrą šampaną restorane nuo šiol bus dar smagiau – netrukus čia bus įrengta terasa, nuo kurios atsiveria nuostabus vaizdas į visuomet žmonių pilną Rūdininkų skverą.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:Burgers&BubblesLe Butchermėsainiaišampanas

AutoriusRedakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Kaip „pagaminti“ vaiką? (video)
Įdomu

Kaip „pagaminti“ vaiką? (video)

2012-11-21
Romantinės dramos „Adelainos amžius“ mada: dominuoja vintažas ir šiuolaikiniai „Gucci“ mados namų kūriniai
Kinas

Romantinės dramos „Adelainos amžius“ mada: dominuoja vintažas ir šiuolaikiniai „Gucci“ mados namų kūriniai

2015-04-16
V. Beckham parodė suknelę
Naujienos

V. Beckham parodė suknelę, kurią vilkėjo per pirmąjį pasimatymą su D. Beckhamu (foto)

2013-06-24
Už maistą savaitei – nuo 3 iki 1270 litų (Foto)
Naujienos

Už maistą savaitei – nuo 3 iki 1270 litų (Foto)

2011-03-07

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?