Ingredientai:
nuvalyti ir supjaustyti grybai – 250 g,
sviestas arba margarinas – 2 šaukštai,
svogūnas,
miltai – 1,5 šaukšto,
pienas – 250 ml,
daržovių sultinys – 1/2 l,
druska ir pipirai.
Kaip gaminti:
Ištirpdykite sviestą karščiui atsparios medžiagos inde. Sudėkite grybus bei svogūnus ir kepkite 8 minutes. Įpusėjus gaminimo procesui, pamaišykite. Įmaišykite miltus. Be perstojo maišydami, įpilkite sultinį. Virkite 6-7 minutes, keliskart pamaišykite, o po to supilkite pieną. Virkite 3-4 minutes, gerai išmaišykite ir patiekite. Patiekdami galite papuošti petražoloų lapeliais ir pateikti su skrudinta duona.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!