Now Reading
Tiršta grybų sriuba

Tiršta grybų sriuba

Tiršta grybų sriuba

Ingredientai:

nuvalyti ir supjaustyti grybai – 250 g,
sviestas arba margarinas – 2 šaukštai,
svogūnas, 
miltai – 1,5 šaukšto, 
pienas – 250 ml, 
daržovių sultinys – 1/2 l,
druska ir pipirai.

Kaip gaminti:

Ištirpdykite sviestą karščiui atsparios medžiagos inde. Sudėkite grybus bei svogūnus ir kepkite 8 minutes. Įpusėjus gaminimo procesui, pamaišykite. Įmaišykite miltus. Be perstojo maišydami, įpilkite sultinį. Virkite 6-7 minutes, keliskart pamaišykite, o po to supilkite pieną. Virkite 3-4 minutes, gerai išmaišykite ir patiekite. Patiekdami galite papuošti petražoloų lapeliais ir pateikti su skrudinta duona.

Skanaus!


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt