Ingredientai:
5 virti kiaušiniai
150 g konservuotų pievagrybių
10-12 ridikėlių
4-5 salotų lapai
svogūnų laiškai
Padažui: 3 šaukštai jogurto (be priedų)
3 šaukštai majonezo
1 šaukštas garstyčių
baltieji pipirai
druska
Kaip gaminti?
Pievagrybius, ridikėlius ir kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Kiaušinių griežinėlius perpjaukite per pusę.
Į salotinę įklokite salotų lapus ir ant jų sluoksniais sudėkite visas sudėtines dalis.
Salotas užpilkite padažu ir papuoškite ridikėliais bei svogūnų laiškais.
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!