Now Reading
Kaip apsikirpti rudeniui ir žiemai? Šukuosenų tendencijos vyrams (foto)

Kaip apsikirpti rudeniui ir žiemai? Šukuosenų tendencijos vyrams (foto)

Kaip apsikirpti rudeniui ir žiemai? Šukuosenų tendencijos vyrams (foto)

Laikas.lt
Nuotr. About.com

Viena aišku: išskirti „madingas“ ir „nemadingas“ šukuosenas kasmet darosi vis sunkiau, nes mada individualėja, įvairėja ir vienu metu madingi būna visiškai skirtingi šukuosenų stiliai. Vis dėlto, portalo „About.com“ bendraautorius Dave’as Alexanderis, jau du dešimtmečius kerpantis vyrams plaukus ir ugdantis jaunus būsimus kirpėjus, pabandė atlikti šią sudėtingą užduotį. „Laikas.lt“ dalinasi Dave’o idėjomis apie tai, kokios vyrų šukuosenos bus labiausiai hot šį rudenį ir žiemą.

 
Trumpi šonai, ilgesnis viršus


 
Turbūt pati ryškiausia sezono tendencija, vis dažniau sutinkama žurnalų viršeliuose ir kolekcijų pristatymuose. Nuotraukoje – grupės „Maroon 5“ lyderis Adamas Levine’as.
 
 
Slidūs“, atgal atmesti plaukai


 
Tik neapsigaukite manydami, kad ši šukuosena yra labai formali. Tinkamai priderinus rūbus, tokių klausimų net neiškils. Žinoma, norint taip „sulaižytų“ plaukų, prireiks nemažai šukuosenos formavimo priemonių.
 
 
Trumpi šonai, suveltas viršus


 
Primena pirmąją šukuoseną, tačiau atrodo jaunatviškiau ir įdomiau. Šukuosenai sutvirtinti būtinas plaukų vaškas ar kitos fiksacijos priemonės.
 
 
Suvelti ilgesni plaukai ir barzda


 
„Aš ką tik iš lovos“ šukuosena visada puikiai tinka šaltajam metų sezonui. Ilgesni plaukai ir barzda sukuria šilumos efektą ir gerai atrodo net po stiprių vėjo gūsių.
 
 
Plaukai ant šono

 
Klasikinis retro stilius pasaulyje vėl atgyja – padėkokime serialui „Mad Men“ už tai. Ši šukuosena yra visiška priešingybė pastaraisiais metais labai populiarioms suveltų plaukų šukuosenoms. Toks įvaizdis sukuria džentelmeno, pasiruošusio rimtiems reikalams, įvaizdį.
 
 
 
Ši, itin patogi, dėl to visada populiari šukuosena niekur nesitraukia. Nors atrodo, jog žiemą su ja yra paprasčiausiai šalta, iš tikro ji labai patogi, jei dėvi kepurę. Su ja nereikia rūpintis, jog kepurę nusiėmus plaukai atrodys kaip nors ne taip.

 
Cezario šukuosena


 
Pagal istorinio imperatoriaus vardą pavadinta šukuosena taip pat yra klasikinė. Ji visada išlieka populiari, tik kartais mažiau, kartais daugiau. Pastaruoju metu – daugiau. Cezario šukuosena taip pat nekelia problemų žiemą, kada galvą nuo šalčio saugo kepurė.

Taip pat skaitykite: Rudens šukuosenų tendencijos moterims

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top