Šv. Valentino dienos horoskopas: ir įsimylėjusiems, ir vienišiems

Laikas.lt
Pagal astrology.astrosage.com

Avinas

Jei estate pasiruošę priimti meilę, Valentino diena jums taps tikra švente. Nebūtina, kad visi jūsų norai išsipildytų – prsiminkite, kad kartais užtenka ir mažų dalykų, norint pasijusti laimingu. Valentino dienos šventimo idėją perimki į savo rankas, mylimajam padovonokite mielą, kūrybingą dovanėlę. Jei dar neradote poros, ši diena vis tiek atneš teigiamų emocijų – tik šiek tiek dėl to pasistenkite ir kūrybingai pažvelki į vakaro planus.

Jautis
Panašu, jog jau senokai laukiate Valentino dienos – ji susutiprins jūsų santykius su antrąja puse. Jūsų žodžiai taps įtaigesni, ekspresyvesni, skambės vietoje ir laiku. Laukimas dažniausiai atneša saldžių vaisių – kažkas panašaus nutiks ir jums. Net jei esate vieniši, žvaigždės šią dieną jums pranašauja sėkmę meilės fronte, todėl nepabijokite parodyti savo simpatijų jums mielam asmeniui.

Dvyniai

Kažkokie vidiniai prieštaravimai jums trukdys mėgautis meilės diena, tad, vienintelis būdas ją padaryti geresne – eiti į atvirą dialogą. Žinoma, tai nebus itin malonu, tačiau galbūt padės atsikratyti bręstančio nepasitenkinimo, pykčio ar kitų neigiamų emocijų jūsų poros santykiuose ir labiau suprasti vienas kitą.  Juk meilė bei pastangos gali daryti stebuklus... Vienišiams šią dieną patartina savo meilę, dėmesį skirti draugams, artimiesiems – bet kam, kas to laukia ir tinkamai įvertins.

Vėžys

Valentino diena – puikus laikas ir tiems vėžiams, kurie yra įsimylėję, ir tiems, kurie dar nerado savo antrosios pusės. Poroms žvaigždės žada puikiai kartu praleistą laiką, tad įdėkite bent minimaliai pastangų, kad tai taptų realybe. Vienišiams tądien patartina nesėdėti užsidarius namuose – jūsų laukia tikrai daug gerų akimirkų, tad nepražiopsokite savo sėkmės laiko.

Liūtas

Liūtai (kaip ir dažniausiai santykiuose) per Valentino dieną bus aistringi. Nebūkite savanaudiški ir, planuodami šią dieną, atsižvelkite ne tik į savo, bet ir į partnerio norus. Bendras supratimas ir sutarimas jums padovonos tikrai malonų, šarmingą vakarą, o partneris greičiausiai nustebins savo emocionalumu, aistringumu – tokiu, kokio jūs visuomet laukėte. Nenustebkite, jei jūsų santykiai pereis į kitą, aukštesnį lygį. Tiems, kurie neturi antrosios pusės, siūloma surengti vakarėlį, susitikti su draugais ar pašėlti kokiame nors koncerte – išliekite jumyse kunkuliaujančią energiją.

Mergelė

Greičiausiai jau estate apgalvoję Valentino dienos planus. Visgi geriausiai, jei ją sutiktumete itin paprastai, bet romantiškai – tiesiog pabūkite dviese, apsikeiskite mažytėmis dovanėlėmis, skaniai pavalgykite. Žvaigždės jums žada jaukų ir šiltą vakarą, kuris padės jums trumpam sustoti, niekur nebeskubėti ir įvertinta tai, ką turite, prisiminti, kokie šie santykiai jums yra brangūs. Dar neturintiems savo poros rekomenduojama praleisti vakarą mielų, laiko patikrintų draugų kompanijoje.

Svarstyklės

Visuomet svajojote apie romantišką vakarienę žvakių šviesoje, paįvairintą lėtu šokiu, skambant romantiškai muzikai? O gal tokia jūsų antrosios pusės svajonė? Per šią Valentino dieną turite visus šansus tai įgyvendinti. Net jei jūsų santykiai dabar išgyvena ne pačius geriausius laikus, parodytas dėmesys turėtų padėti jūsų meilei suliepsnoti iš naujo. Vienišiams, kurie laukia tinkamo momento išreikšti savo simpatijas, patariama ne laukti, o sukurti tinkamą momentą – įdėtos pastangos atsipirks su kaupu.

Skorpionas

Valentino diena jums atneš tikrai daug įsimintinų, dar nepatirtų akimirkų – tikriausiai šiemet turėsite tiesiog tobulą šventę. Didelė tikimybė, jog jūsų antroji pusė gerokai pasisistengs ir jus maloniai nustebins, tad, belaukdami šios dienos, ir patys nepatingėkite pasistengti dėl mylimojo. Neturintiems partnerio, patariama tiesiog apsidairyti aplinkui – ar tikrai jūsų draugų, pažįstamų rate nėra to, kuris jums puosėlėja rimtą simpatiją? Tikėtina, kad tai, ko ieškote, yra visai šalia, o Valentino diena gali tapti puikia proga pagaliau atmerkti akis.

Šaulys

Tikriausiai jaučiatės šiek tiek atitolę nuo savo mylimojo, ne visi jūsų lūkesčiai pildosi, todėl nebus labai lengva surengti tikrai nepamištamą meilės šventę. Visgi, pabandyti tikrai verta: apsikeiskite mielomis dovanėlėmis, nueikite pavakarieniauti ir atvirai pasikalbėkite apie savo santykius – galbūt reikia tik tiek, kad viskas keistųsi į gerąją pusę. Neturintiems antrosios pusės patariama pamiršti nepasitenkinimą ir tiesiog mėgautis dabartiniu savo statusu – labai tikėtina, jog atsipalaidavus ir specialiai nesidairant meilės, ji nukris tiesiai į jūsų glėbį.

Ožiaragis

Ši Valentino diena jums atneš ne tik džiaugsmingų, įsimintinų momentų, bet ir šiokių tokių nesusipratimų. Visgi jūsų santykiuose dažniausiai romantikos netrūksta, todėl neleiskite menkiems nesklandumams aptemdyti Valentino dienos. Net ir tvirčiausios poros kartais nesupranta vienas kito, bet tai nereiškia, kad meilė nėra tikra ir verta pastangų. Tiesą pasakius, ne tik tie, kurie yra įsimylėję, tądien turėtų ignoruoti menkus nesklandumus – vienišiams taip pat rekomenduojama neprarasti geros nuotaikos, kuri garantuos linksmą, sužibėti padėsiantį vakarą.

Vandenis

Jeigu jūsų santykiai audringi ir paskutiniuoju metu jaučiatės it karo lauke, Valentino diena – tobula  proga pakasti karo kirvį. Taikos paskelbimas jums žada dar daugiau aistrų, tik šįkart tai pasireikš ne garsiais vaidais, o karštais meilės prisipažinimais. Viską pakreipti į gerąją pusę gali ir tie, kurių santykiai nėra tokie audringi – tereikia tik šiek tiek pasistengti vienam dėl kito, nepamiršti padovoti gėlių, saldainių ar pagaminti savo antrajai pusei šventinę vakarienę. Vienišiai taip pat turi puikią progą gerai praleisti vakarą: aplinkui tikrai yra daugiau antrosios pusės neradusių žmonių, kurie mielai priims jūsų kvietimą į kiną ar į vakarėlį.

Žuvys

Šiemet Valentino diena bus tiesiog kupina staigmenų ir siurprizų – tiek iš jūsų, tiek iš jūsų partnerio pusės. Tai bus puiki proga dar kartelį parodyti, jog jums tikrai rūpi jūsų partneris, nesvarbu, su kokiais nesutarimais susiduriate kasdienybėje. Turbūt nereikia galvoti didelių įmantrybių ar itin brangių (finansine prasme) dovanų – tiesiog būti, kažką veikti, juoktis kartu yra geriausia dovana vienas kitam. Jeigu neturite antrosios pusės, Valentino diena vis tiek žada įdomų, jausmingą laiką – leiskite sau pasvajoti apie meilę, norimą sutikti žmogų ir galbūt jau visai greitai tai taps realybe.
 

horoskopai, meilės prognozės, Valentino diena, zodiako ženklai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai