6 požymiai, kad ji yra neištikima!

Asvyras.lt

Jūsų dėmesiui 6 moteriškos neištikimybės požymiai, kuriuos visuomet turite žinoti, kad galvos nepapuoštų „didingi“ ragai. Noriu įspėti, kad nurodau tik situacijas, kurios gali būti vertinamos, kaip signalas imtis veiksmų, t.y. dažniausiai užtenka tiesiog pasikalbėti. Žodžiu, tai tik situacijos, kuriose turėtum reaguoti, nes jos gali sukelti rimtų problemų santykiams!

1. Pirmasis požymis, kuris turėtų kristi tau į akis – tai staigus priėjimo į jos asmeninę erdvę apribojimas. Jeigu anksčiau tu galėjai laisvai naudotis jos kompiuteriu, galėjai naršyti po jos profilius soc. tinkluose, skaityti sms’us jos mobiliajame telefone ir žiūrėti skambučių registrą, pasireiškus minėtam požymiui (t.y. kai neištikimybė jau čia pat ar išdavystė jau įvyko) tu neteksi priėjimo į asmeninę erdvę. Beje, mergina 99% dar sugebės pakelti skandalą, o aptikus faktus kartos, kad tu pats kaltas, kad lindai ten, kur nereikia!

2. Pats nemaloniausias neištikimybės bruožas – tai atšalimas lytiniuose santykiuose. Būtent šis faktas nurodo, kad mergina gali būti tau neištikima. Aišku, tai, kaip sakoma, dar ne faktas, nes visi mes žinome apie merginas ir jų hormonų pusiausvyrą, BET susirūpinti verta – kažkas negerai! Ji gali mėginti gultis anksčiau arba keltis anksčiau, kad išvengtų intymumo ir panašiai…

3. Jeigu tu pastebėjai, kad tavo išrinktoji pradėjo kažkaip labai stipriai reaguoti į tavo trūkumus, kurie anksčiau jos neerzindavo, siūlau atidžiau stebėti tokias nuotaikų kaitas… Tai gali būti signalu, kad gali įvykti kažkas negero, o gal net ir įvyko… Tu galėjai būti palygintas su kažkuo, kas šių trūkumų neturi…

4. Tu vis dažniau negali jai prisiskambinti, o pasiteisinimai tampa standartiški: svarbus susirinkimas, negalėjo kalbėti arba negirdėjo tavo skambučio na ir klasika – telefonas „mirė“. Tikėtina, kad jos telefoną ištiko „infarktas“ nuo to, kuo ji užsiiminėjo tau nematant.

5. Ją labai netikėtai ir vis dažniau pradėjo puldinėti viršvalandžiai. Ji vis dažniau ir dažniau užtrunka darbe, ją staiga pradėjo siuntinėti į komandiruotes. Taip pat į korporatyvus, į kuriuos anksčiau buvai kviečiamas, ji tavęs nebekviečia – pasikeitė įmonės politika. Kad išsklaidytum visas abejones, tiesiog užsuk pas ją į darbą… Taip, tiesiog, „eidamas pro šalį“… Jos reakcija viską tau paaiškins…

6. Ji liovėsi domėtis tavo reikalais, problemomis, jai tapo nesvarbūs tavo vėlavimai po darbo… Jos šiluma virto apatija, veido jau nebepuošia susidomėjimas, o kalbantis su tavimi ji jau nebesišypso. Tai paskutinis požymis, kurį norėjau paminėti.

Aišku, visuomet yra tikimybė, kad šaltis jūsų santykiuose atsirado dėl kitų priežasčių, visiškai nesusijusių su neištikimybe. Tokias situacijas puikiai sprendžia atviras pokalbis. Jeigu anksčiau Jūs buvote labai artimi, t.y. tu jauti, pažįsti žmogų, intuicija tavęs neapgaus… Svarbiausia – nesusirk paranoja ir nedaryk iš „Š“ kulkų, tačiau buk budrus!


neištikimybė, pora, požymiai, santykiai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai