Pasidaryk pats: atnaujinkime savo maudymosi kostiumėlius (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Apairandasparediy.com

Maudymosi kostiumėlis - toks daiktas, kurį vilkime ne taip jau dažnai, bet kuris labai greitai atsibosta. Gal per vasarą buvai juo pasipuošusi tik tris kartus, bet kitą vasarą vėl norisi naujo. Kad nuotaika šiuo klausimu būtų geresnė, siūlome atnaujinti senąjį kostiumėlį. Labai paprasta.

Reikės:

  • trikampio vienspalvio maudymosi kostiumėlio,
  • 1 cm ar platesnės sintetinės zigzaginės apdailai skirtos juostelės (jos atspalvį derinkite prie maudymosi kostiumėlio spalvos). Juostelė turi būti sintetinė, kad nesusitrauktų vandenyje,
  • smeigtukų,
  • adatos,
  • atitinkamos spalvos siūlų.

Susikarpykite juostelę matuodami pagal kiekvieną bikinio kraštinę. Matuokite ant lygaus paviršiaus. 

Kirpkite taip, kad dar liktų šiek tiek laisvo ploto, kurį paskui nukirpsite. Nukirpus svarbu prideginti kiekvieną juostelės galą, kad vėliau neirtų.

Dabar su smeigtukais prismeikite visas juosteles prie maudymosi kostiumėlio. Iš blogosios pusės!

Kai susmaigstėte visas atkirptas juosteles, įsitikinkite, ar jums taip gražu, gal kažkur reikia nuimti arba atvirkščiai - dar kurią nors kraštinę papuošti. Labai svarbu, kad juostelė nebūtų per stora, nes kitaip ją prisiuvus medžiaga gali susiraukšlėti.

Dabar prisiūkite. Dygsniuokite taip tankiai, kaip reikia. Pabandykite iš kelių kartų, gal galite ir rečiau. Svarbiausia, kad juostelė tvirtai laikytųsi. 

Štai ir viskas. Laukiame saulėtos dienos ir keliaujame į paplūdimį.


 

bikini, bikinis, DIY, maudymosi kostiumėlis, pasidaryk pats

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai