Now Reading
15 dalykų, kuriuos reikia žinoti apie „Satta Outside 2013“

15 dalykų, kuriuos reikia žinoti apie „Satta Outside 2013“

15 dalykų

Laikas.lt

1. Festivalis įvyks. Tai bus rugpjūčio 8-11 dienomis, Šventosios pakraštyje, prie pat jūros ir Latvijos sienos.

2. Išankstiniais bilietais į festivalį TIKETA prekiaus iki rugpjūčio 8 d. 00:01. Prie įėjimo ketvirtadienį ir penktadienį jie kainuos 170 Lt, šeštadienį – 120 Lt.

3. Jei turite bilietą be kempingo, bet norite su, primokėsite prie įėjimo 30 Lt. Kempingo mokestis skaičiuojamas ne palapinei, o asmeniui.

4. Festivalio parkingas bus prie kelio į Liepoją, taiga ne prie pat jūros. Nuo jo iki kempingo ir pagrindinės teritorijos vežios autobusiukas. Parkingas mokamas – ketvirtadienį ir penktadienį 30 Lt, šeštadienį – 20 Lt.

5. Įėjimas į festivalį – iš Kuršių tako pusės.

6. Kempingas veiks nuo ketvirtadienio pietų iki pirmadienio ryto. Dušai bus. Mokami.

7. Jei gyvensite Šventojoje, galėsite pasinaudoti mikroautobusų ar taksi paslaugomis ir greičiau nei pėsčiomis pasiekti festivalį, arba atvykę automobiliu palikti jį parkinge. Kuršių taku automobilių eismas bus negalimas, tik Liepojos plentu.

8. Kadangi festivalis vyks saugotiname gamtos ruože, jautriausias vietas – kopas – apsaugosime. Beje, jose negalima nei šiukšlinti, nei ko kito veikti.

9. Iš viso festivalyje bus 7 scenos. Ketvirtadienį ir sekmadienį veiks po 1 jų. Nė viena scena nebus statoma taip, kad pažeistų esamą gamtos santvarką.

10. Jūroje maudytis galima dieną. Paplūdimyje budės gelbėtojai. Naktį jūrą atitversime, kad niekas nebandytų laimės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

11. Maitins ir gaivins festivalyje net 30 skirtingų prekybininkų. Savo maisto atsivežti irgi galite, alkoholio – tikrai ne.

12. Sporto žaidynės – futbolas, regbis, tinklinis ir naktinis tinklinis – vyks penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį, galima registruotis mūsų tinklalapyje.

13. Jei nori festivalio marškinėlių, juos pagamino ir parduoda mūsų draugai GRLA. Kol kas – jų showroome, festivalyje irgi bus.

14. Deja, bus ir erkių, kurios šiemet ypač galingos, tad nepamiršk pasitikrinti, ar neįsisegė.

15. Lengvieji ir sunkieji narkotikai Lietuvos Respublikoje yra draudžiami.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top