Stilius pagal horoskopą

Alfa.lt

Nepraleidžiančioms progos paskaitinėti kiekvienos dienos horoskopus patiks ir šis Rose-Marie Swift, astrologės ir ekologiškos kosmetikos kūrėjos, sudarytas trumpas stiliaus horoskopas.

Ar galima vadovautis horoskopu kuriant savo stilių? „Žmonės visais laikais mėgo pranašystes ir laukdavo ženklų iš viršaus, kurie patartų kaip elgtis, - sako R. M. Swift. – Astrologija nėra tiesioginis patarėjas, jis labiau išryškina tuos žmogaus bruožus, norus ir lūkesčius, kuriuos jis iš tiesų jaučia, bet dėl kažkokių aplinkybių neleidžia jiems atsiskleisti atvirai. Horoskopo ženklai leidžia pažvelgti į bendrus asmenybės bruožus, atpažinti viską, net ir stilių.“

Ugnies ženklai

Avinas, Liūtas, Šaulys

Ugnies ženklų atstovai įkvėpia aplinkinius. Labai dažnai šių horoskopo ženklų žmonių stilius tampa įkvėpimo šaltiniu, nes jie nebijo naujovių ir drąsiai žvelgia į mados eksperimentus. Viena labiausiai tinkančių spalvų ugnies ženklams yra raudona, taip pat visos kitos tamsios sodrios dangaus ir žemės spalvos, ilgaamžės ir vertingos medžiagos, įspūdingi papuošalai. Ugnies ženklo moterys vertina paprastą makiažą, kuris paryškina jų natūralų grožį, bet jo neužgožia. Ryški raudona lūpų spalva – vienintelis ryškus, bet labai tinkantis, makiažo akcentas.

Oro ženklai

Vandenis, Dvyniai, Svarstyklės

Oro ženklai taip pat įkvėpia aplinkinius savo stiliumi, nes jų stilius alsuoja laisve ir paprastumu. Šių horoskopo ženklų žmonės mėgsta švelnias spalvas, kokios išgaunamos akvarele. Mėgstamiausios jų spalvos: įvairių atspalvių mėlyna ir violetinė. Šios spalvos visada atsiras oro ženklų aprangoje ar makiaže.

Žemės ženklai

Jautis, Mergelė ir Ožiaragis

Žemės ženklai yra linkę į praktiškumą, bet kartais nuo jo pavargsta, todėl mėgsta su savo išvaizda eksperimentuoti. Žemės ženklai, be abejonės, labiausiai mėgsta prislopintas žemės ir gamtos spalvas, taip pat vertina neutralias spalvas, todėl makiažui labiausiai tinka natūralūs atspalviai, blyškiai rausvi lūpų dažai.

Vandens ženklai

Žuvys, Vėžys, Skorpionas

Šių zodiako ženklų žmonės yra linkę rengtis pagal nuotaiką, todėl jų stilius ir makiažas kiekvieną dieną gali radikaliai skirtis. Taip pat vandens ženklų žmonės turi išskirtinį gebėjimą pritaikyti aprangą prie aplinkos: jie nepriekaištingai atrodo darbe, pramogaudami su draugais ar lankydamiesi prabangiuose vakarėliuose. Taip pat vandens ženklai vertina klasikinį stilių ir vengia naujų mados vėjų bei ryškių spalvų.


astrologija, horoskopai, mada, stilius, Zodiakas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai