Now Reading
Geriausiai besirengiančių vyrų dešimtukas

Geriausiai besirengiančių vyrų dešimtukas

Geriausiai besirengiančių vyrų dešimtukas

Gyviau.lt

10. Orlando Bloom

Šis aktorius yra tikras aksesuarų meistras. Jis ypač mėgsta nešioti unikalius ir senamadiškus pakabukus ar vėrinius ant rankos. Tačiau, jeigu nuo jo nuiimtume visus papuošalus bei jo pamėgtą skrybelę, išvystume paprastą vyrą su apsmukusiais džinsais ir susiraukšlėjusias marškinėliais.

9. Usher

Daininko urbanistinis stilius tikrai vertas šio dešimtuko vietos. Usheris puikiai supranta kaip tinkamai suderinti savo aprangą ir gerai žino kaip patraukliai atrodyti prieš savo moteriškosios lyties gerbėjas. Jis taip pat mėgsta didelius blizgančius laikrodžius, žiedus ir kitokią prabangią atributiką.

8. Robert Pattison

Aktorius laikomas gerai besirengenčiu vyru dar nuo tada, kai suvaidino Hario Poterio filme. Tačiau, kai jis ėmėsi Edwardo Culleno vaidmens filme ,,Saulėlydis’’, jo stilius privalėjo patobulėti dėl dar neregėto demėsio iš jo fanų.

7. George Clooney

Seksualiausias 2006 m. vyras yra tikras klasikinio stiliaus ekspertas. Jis visada atrodo tvarkingai ir klasiškai. Pats aktorius teigia, jog įkvėpimo semiasi iš tokių legendų kaip Carey’io Granto ir Franko Sinatros.

6. Johnny Depp

Ši asmenybė, iš tiesų, yra labai išskirtinė, tad ir jo stilius nėra išimtis. Vieniems jo apsirengimo būdas gali labai patikti, o kitiems atvirkščiai – nepatikti. Kartais, net gi, aktorių galima sumaišyti  su benamiu, kadangi jis mėgsta apdriskusius drabužius.

5. P. Diddy

Seanas Combsas dar kitaip žinomas kaip P. Diddy nebijo atrodyti ypač prabangiai, kalbant apie jo aprangos stilių. Reperis yra netik atlikėjas, tačiau ir puikiai žinomos rubų kompanijos ,,Sean John’’ savininkas.

4. Brad Pitt

Tai sėkmingas aktorius, su kuriuo kiekviena mergina nori nueiti į pasimatymą. Bradas yra tikras Holivudo vyro pavyzdys. Jam puikiai tinka klasikinio kirpimo kostiumai, pridedant žiupsnelį savito stiliaus.

3. Johannes Huebl

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tai, tikriausiai, mažiausiai girdėtas vardas mūsų dešimtuke. Jis yra vokiečių kilmės modelis ir televizijos žvaigždės Olivijos Palermos vaikinas. Susidaro įvaizdis, kad tai vyras, kuriam tinka bet kuris jo pasirinktas apdraras. Net ir su rožiniu kostiumu modelis atrdodo puikiai.

2. Justin Timberlake

Tai ne tik puikiai žinomas daininkas, bet ir sėkmingas rubų dizaineris, kuriam priklauso rubų linija – ,, William Rast’’. Visas pasaulis, turėjo galimybę stebėti, kaip Justinas dar nuo ,,N’sync’’ grupės laikų, brendo ir tobulėjo kaip spalvinga asmenybė.

1. David Beckham

Šis daugkartinis Anglijos Futbolo rinktinės kapitonas yra tikras mados etalonas. Neįprasta yra tai, jog mada ir jo futbolo karjera neturi nieko bendra. Galbūt, jo žmona ir buvusi  grupės ,,Spice girls’’ narė, Victoria Beckham, jam padeda atrodyti pritrenkenčiai. Bet kokiu atveju, Davidas yra geriausiai besirengiantis vyras pasaulyje.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top