Now Reading
Kartais vorų iš tiesų yra dėl ko bijoti… (foto)

Kartais vorų iš tiesų yra dėl ko bijoti… (foto)

Kartais vorų iš tiesų yra dėl ko bijoti... (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

49 metų britė, miegodama pajuto didžiulį skausmą pilvo srityje. Pabudusi moteris pastebėjo akyse tinstančią galūnę. Alison Blackburn netrukus atsidūrė intensyvios terapijos skyriuje, kur gydytojai operacijos metu iš jos organizmo pašalino nuodus, išplitusius po voro įkandimo. Kojos tinimas buvo pasiekęs net klubo sritį.

Netikra našlė yra juodosios našlės, t. y. vieno nuodingiausių vorų, giminaitė. Ji ir įkando saugiai savo namuose miegojusiai moteriai. Tai įvyko sausio 10 d., tačiau moteris iki šiol jaučiasi blogai: „Mane užplūsta besikeičiančios šalčio ir karščio bangos, visas kūnas dreba, o koja nesiliauna skaudėjusi.“ 

Blogiausia dalis ta, kad moteris niekaip negali rasti savo bėdų kaltininko. A. Blackburn miega pirmame namo aukšte ant sofos ir net nesiruošia kelti kojos į miegamąjį, kur ir įvyko kraupusis atsitikimas.

Jeigu moteris nebūtų laiku kreipusis į medikus, tikėtina, kad dabar jos nebebūtų gyvųjų tarpe.

Netikrų našlių Didžiojoje Britanijoje padaugėjo šį rudenį. Dabar vorai subrendo ir ėmė kelti grėsmę žmonėms. Ši vorų rūšis gali įgelti daugiau nei vieną kartą, ne taip kaip bitės. Tad ponios Blackburn rūpestis dėl pakartotinos akistatos su voru yra išties pagrįstas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šie vorai išsiskiria juodu, blizgiu, savo forma kaukolę primenančiu kūnu. Jie turi keturias storas kojas, kuriomis gali įlipti į jūsų lovą, tad reikia žiūrėti, kad jie neturėtų kaip tai padaryti. Patariama prieš rengiantis išpurtyti drabužius, patikrinti, ar voro nėra batuose. Įkandus, kuo skubiau kreiptis į medikus.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top