Blogi laikai: buvę moksliukai, kiestuoliai bei nevykusios mados aukos – tada ir dabar (foto)

Laikas.lt
Pagal Mymodernmet.com

Turbūt daugeliui, vartant senus albumus, kartais pasidaro kiek nejauku ar juokinga žvelgti į save vaikystės ar paauglystės nuotraukose. Taip, daugelis mūsų išgyvenome tuos keistus metus, kuriais atrodome ne taip, kaip galbūt norėtųsi. Bet žmonės keičiasi.

Tai tapo pagrindine dar besitęsiančio nuotraukų projekto „Akward Years Project“ idėja. Viskas prasidėjo, kai gera dizainerės Mirilee Allred draugė negalėjo patikėti, jog mergina kadaise išgyveno tą baisųjį periodą. Tuomet menininkė parodė savo 5 klasės nuotrauką – vizualų įrodymą tų laikų, kuomet kentėjo patyčias dėl išvaizdos. Nors nuo to laiko jau buvo praėję dvidešimt metų, M. Allred dar negalėjo ramiai žiūrėti į praeities atvaizdus. Visgi, taip gimė mintis sukurti projektą, kuriame jos draugai, artimieji bei nepažįstamieji fotografuotųsi laikydami savo keistų laikų nuotraukas.

„Tai – breketai, dideli akiniai, baisūs plaukai ar abejotinas stilius – mes visi galime mintimis grįžti į tuos laikus ir įrodyti tai bent viena nuotrauka. Šiuo projektu noriu pasakyti ne tai, kaip mes išlikome po tų siaubingų metų, o kokiais puikiais žmonėmis tapome. Taigi, visi moksliukai, keistuoliai ir mados aukos – šis projektas būtent jums!”, – sako Mirilee.




 

blogi laikai, išvaizda, keisti, keistuoliai, moksliukai, pokyčiai, tada ir dabar

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai