Now Reading
Sekmadienio burtai virtuvėje: laisvadienio sangrija

Sekmadienio burtai virtuvėje: laisvadienio sangrija

Sekmadienio burtai virtuvėje: laisvadienio sangrija

Laikomės pažado. Šį sekmadienį vėl pristatome maisto tinklaraštininkę. Šį kartą tai Kalifornijos saulėje įdegusi, maisto gaminimo maniakė Sara.

Sara Forte save vadina sveikuole ir vegetare, tad ir jos tinklaraštyje SPROUTED KITCHEN daugiausia vyrauja patiekalai iš vaisių, daržovių ar grūdų. Saros teigimu, jos virtuvė išskirtinė tuo, kad gamindama stengiasi naudoti sezoninius produktus. Pavyzdžiui, persikai, pasak jos, skaniausi ir sveikiausi rugpjūtį. Už vizualiąją tinklaraščio pusę ir nuolatinį įkvėpimą ji yra dėkinga savo vyrui – fotografui Hugh Forte. Taigi ir šį kartą patekome į skanias meilės pinkles.

Šiandien iš Saros ir Hugh tinklaraščio nusirašėme sangrijos receptą, kuris turi slaptą ingredientą. Netgi ši sveiką gyvenimo būdą propaguojanti moteriškė sutinka, kad šlakelis vyno, su daugybe vaisių karštą dieną, kai norisi tik tingyniauti ir plepėti, nepakenks.

Reikės (ąsočiui):

  • 1 butelio mėgstamo raudonojo vyno,
  • nepilno puodelio apelsinų likerio,
  • 1 skardinės imbierinio alaus,
  • 2 šaukštų medaus,
  • 1 didelio apelsino,
  • 1 persimono,
  • 1 kriaušės,
  • nykščio didumo lupto imbiero,
  • 2 lazdelių cinamono,
  • žiupsnelio cinamono,
  • 1 šaukšto gvazdikėlių,
  • šviežių mėtos lapelių (nebūtina).

1. Supjaustyti vaisius plonomis pailgomis skiltelėmis ir sudėti į ąsoti drauge su imbieru, cinamonu, cinamono lazdelėmis ir gvazdikėliais.

2. Šiek tiek pašildytą medų supilti ant vaisių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

3. Supilti vyną ir likerį. Viską išmaišyti ir palikti valandai kambario temperatūroje pasimarinuoti. Vėliau įdėti kelioms valandoms į šaldytuvą.

4. Tiekiant, į ąsotį pridėti ledo. Kiekvieną stiklinę papuošti mėtos lapeliais, pripildyti 3/4 sangrijos, o likusią dalį imbieriniu alumi.

ĮSPĖJIMAS: „Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top