Amber, augdama gardžiausiais kvapais pripildytoje močiutės virtuvėje, svajojo dirbti NASA. Baigusi geografijos studijas ir galiausiai sulaukusi iš šios agentūros pasiūlymo, atsakė jiems – ne. Moteris jau tvirtai žinojo, kad savo ateitį ji privalo sieti su maisto gaminimu. Labiausiai ją žavi jos mamos ir močiutės pamėgta JAV pietų ir kadžūnų virtuvė. Cajun – indėnų, kreolų ir prancūzų kolonistų palikuonių etninė grupė, šiuo metu gyvenanti JAV pietinėje Luizianos valstijos dalyje bei kaimyninėse Teksaso ir Misisipės valstijose.
Taip 2012-aisiais atsirado tinklaraštis Fortheloveofthesouth.com, iš kurio šį sekmadienį – pirmąją vasaros dieną – nusirašėme ledų receptą. Ir ne bet kokių, o naminių braškinių ledų.
Reikės:
Kiaušinių trynius suplakti su ½ puodelio cukraus. Grietinėlę ir išvalytą vanilės ankštį maišant pašildyti. Į ją sudėti išplaktus trynius. Viską gerai sumaišyti ir padėti į šaldytuvą.
Vieną dalį braškių gerai sutrinti su likusiu cukrumi, o kitas braškes sutrinti tik vos vos.
Šaldytuve esantį turinį sumaišyti su braškėmis ir indą įdėti į šaldymo kamerą bent dviem valandoms. Jeigu turite ledų gaminimo aparatą, naudokitės juo.
Braškiniai ledai, ledai, maisto blogai, maisto tinklaraščiai, naminiai ledai, naminių ledų receptai, receptai
|
|
|
|
|
|
|
|