Į jau išparduotą „Moderat“ koncertą Vilniuje vis tik sutilps daugiau norinčių

Laikas.lt

Jau kitą penktadienį, birželio 20 d., Vilniuje pasirodys Berlyno scenos žvaigždės „Moderat“. Kadangi bilietai į šį koncertą jau yra išparduoti, o norinčių pamatyti ir įsigyti bilietą į šį renginį dar yra ir daug, koncertas iš menų fabriko „Loftas“ yra perkeliamas į didesnę erdvę.

„SOL Live: Moderat“ koncertą perkeliame į angarą šalia „Lofto“, kur pernai per „Loftas Fest“ buvo „Warehouse“ scena, o nuo rudens šiose patalpose duris atvers sporto kultūros centras „Index Hall“ su teniso aikštynu“, – sako pagrindinis „Moderat“ koncerto Vilniuje organizatorius Victoras Diavara.

Kadangi koncertas yra perkeliamas į didesnę erdvę organizatoriams atsirado galimybė pastatyti ir didesnę sceną, kurioje specialus „Moderat“ keturių dalių ekranas su projekcijomis atrodys dar įspūdingiau.

„Prieš ir po „Moderat“ pasirodymo pačiame „Lofte“ vyks nemokamas vakarėlis – juk tądien bus ir Kultūros naktis. Vokiečius apšildys lietuviai „Fusedmarc”, o po pasirodymo namo nepaleis maskvietės Annos Hannos pasirodymas“, – sako V. Diavara.

„Moderat“ – tai dviguba jėga iš Berlyno: Modeselektor ir Apparat! Dabar po dvylikos metų nuo pirmojo susitikimo Modeselektor ir Apparat ir vėl kartu – labiau subrendę, bet dar, kaip patys sako, ne iki galo. Jie jau daugiau nei 10 metų laiko Berlyno klubinę sceną savo rankose. 

bilietai į moderat, koncertai Vilniuje, loftas, moderat, renginiai vilniuje

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai