Penktadienio DJ: „Weboogie“ saulė ir Berlynas

Praėjusią savaitę Vilniuje viešėjęs „One Ear Stereo“ narys Genys jau kurį laiką gyvena Berlyne, kur su kolegomis yra subūrę muzikinę šeimyną pavadinimu „Weboogie“.

Jau praėjusią vasarą visas boogie nuotaikos ir saulės kupinas autobusas viešėjo festivalyje „Satta“. Pažintis patiko abiem pusėms, tad šį rugpjūtį maršrutas vėl aiškus. Kartu su kolega Tim Genys pristato šiuo metu karščiausių „Weboogie“ kūrinių topą – neabejotinai visi jie skambės ir festivalio „Satta“ paplūdimyje. Visa „Weboogie“ programa jau paskelbta „Satta“ tinklalapyje kartu su dar beveik 60 atlikėjų.

100s – Ten Freaky Hoes

Visiška šios vasaros nuotaika. Redinho prodiusavo beat’ą, o jis – vienas geriausių klubinio boogie meistrų.

Spooky Black – Personal Touch (Bonus)

Spooky Black arba Lil Spook yra vienas iš tų labai jaunų ir talentingų veikėjų. Gabalas savyje turi ne tik mūsų neapleidžiantį boogie skambesį r&b, bet ir kitą mūsų meilę – chopped and screwed, slow motion nuotaiką.

Bok Bok — Melba's Call (feat. Kelela)

Boogie
šiandien skverbiasi visur, kas labai džiugina, net ir į tokius kiek tamsesnio skambesio kūrėjų veikalus.

Nangdo — Burnin

Nangdo yra „Weboogie“ šeimos narys, leidžiamas kompanijoje „Soulection“, taip pat visai neseniai pasirodė jo EP leidykloje „Tomcrew“. Titulinis gabalas visiems labai patinka, nes skamba kaip „Berlin, Berlin, Berlin“. Na, ir, aišku, footwork. Mes be jo niekaip.

Drake — Worst Behavior (DJ Paypal x Ticklish Edit)

Na, ir kiti du mūsų geriausi bičiuliai — Ticklish ir Pay Pal — ką tik įrašė labai smagų edit’ą. Turn up-ina kaip reikiant!

Visi „Satta“ festivalio atlikėjai, bilietai ir atsakymai į įvairius klausimus: http://www.sattafestival.com


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

one ear stereo, Penktadienio DJ, satta, vasaros festivaliai, Weboogie

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai