Now Reading
Klubo „Opium“ rudens ir žiemos kolekcijos pristatymas – jau šį penktadienį

Klubo „Opium“ rudens ir žiemos kolekcijos pristatymas – jau šį penktadienį

Klubo „Opium“ rudens ir žiemos kolekcijos pristatymas – jau šį penktadienį

Laikas.lt
Camille Henrot nuotr.

Po poros mėnesių atostogų, kulminaciją pasiekusių Neringos kurorte, sostinės klubas „Opium“ jau paruoštas naujam šokių sezonui. Pirmoji jo naktis suplanuota dar nepasibaigus kalendorinei vasarai – rugpjūčio 29-ąją. Klubo atstovai atėjus tamsiajam metų laikui žada daug ilgesnių, nei planuota, šokių, tik čia sutinkamų muzikinių atradimų bei seniai lauktų favoritų ir – nakties laisvumui užtikrinti – beveik jokių fotografų.

Sezono startas patikėtas ne vieną naktį klube ir už jo ribų atlaikiusiam trio, tiek už pulto, tiek gyvenime vienas kitu šimtu procentų pasitikintiems didžėjams. Tai – „Opium“ programos vadovas ir kompanijos „Silence“ įkūrėjas Vidis, vienos sėkmingiausių klubo serijų „Smala“ akcininkas Manfredas bei elektroninės muzikos eksporto „Downtown Party Network“ siela Saulty.

Rugpjūčio 30-ąją į inauguracinį visą sezoną truksiančios serijos „Rembo Music“ vakarėlį pakvies ne tik merginų širdis įrašais socialiniuose tinkluose daužantis Rembo bei jo draugai, iš kurių ryškiausiai šeštadienį švies prancūzo Markus Gibb vardas.

Jau visiškai aiškus ir detalus pirmojo rudens mėnesio šokių planas. Rugsėjo 5-ąją kultinėje naktyje „DJ Culture“ pasirodys vokietis Roman Flügel, rugsėjo 6-ąją vietines legendas sukvies projektas „Mondayjazz“. Jau minėta „Smala“ į klubą grįš rugsėjo 12-ąją, iškart po to vienai nakčiai atgims šamaniška proga pavadinimu „Pazuzu“. Jos akiratyje – prancūzų elektroninės muzikos magas Joakim.


ROMAN FLUGEL (musicbymarina.fr nuotr.)

Rugsėjo 19-ąją savo ruožtu sezoną klube pradės ciklas „Jäger Blow-Out“. Anksčiau jame yra viešėjusios tokios šokių žvaigždės, kaip Marc Houle, DJ Hell ir Zombie Nation, o šįkart pultas bus patikėtas Richie Hawtin bendražygiui amerikiečiui Troy Pierce.

Viena ryškesnių klubo vakarėlių serijų „Neonkės“ niekur nedings ir šį sezoną. Pirmasis susitikimas su „The Sneekers“ ir jų šeimos nariais – rugsėjo 20-ąją. Rugsėjo 26-ąją pirmąkart pasigirs ir sintetiniai ciklo „Briusly gyvas!“ garsai, kuriuos skleis mūsiškis Few Nolder ir ispanas Pional. Paskutinio mėnesio vakarėlio garbė atiteks radijo laidos „Despotin Beat Club“ kolektyvui, kurie rugsėjo 27-ajai užsisakė brito Neana pasirodymą.

Kiek vėliau „Opium“ rudens ir žiemos sezono akcentais taps tokie užsienio svečiai, kaip Ripperton (Headless Ghost), Dub Taylor (Tigerskin), Good Guy Mikesh, Richard Fearless, The Juan Maclean, Dirt Crew, Siopis, Kyodai, Will Saul ir daugelis kitų. Laukiamiausiems pagerbti klubo komanda pagamino net specialius marškinėlius. Jų kolekciją sukurti padėjo 8 grafikos dizaineriai – Laura Klimaitė, Marius Kneipferavičius, Denis Kuchta, Vytis Gruzdys, Edmundas Stundžius, Marga Pieva, Stunt! ir projekto „Padlyzos“ kūrybinė komanda. Bendro darbo rezultatą galima pamatyti specialiame vaizdo klipe, pagamintame tandemo „Stoopid Katt“.

„Opium“ ruduo/žiema 2014:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vertėtų priminti, kad antrame Islandijos gatvės 4-uoju numeriu pažymėto pastato aukšte „Opium“ veikia nuo 2012-ųjų spalio. Visgi tikrasis klubo, keletą metų veikusio to pačio pastato rūsyje, gimtadienis – gruodį, ir šiemet bus minimas jau penktasis. „Opium“ duris atveria kiekvieno penktadienio ir šeštadienio vienuoliktą valandą vakaro. Patogiausias būdas sužinoti artimiausius klubo planus – „Facebook“ arba specialus naujienlaiškis, taip pat – kiekvieną mėnesį leidžiamas ir visame Vilniuje platinamas laikraštis „Opiumas liaudžiai“.

Daugiau info:

www.facebook.com/opiumclub
www.instagram.com/opiumvilnius
www.opiumclub.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top