Now Reading
„Rytojaus šokiai“ šiandien – naujas ciklas „Open For More: Move“

„Rytojaus šokiai“ šiandien – naujas ciklas „Open For More: Move“

„Rytojaus šokiai“ šiandien – naujas ciklas „Open For More: Move“

Žalia šviesa judesiui ir gyvos elektronikos skleidžiamai energijai! Debiutuojantis renginių ciklas „Open For More: Move“ jau šį šeštadienį sostinės melomanams pristatys visiškai šviežią požiūrį į naktį pradedant klubo „Opium“ veidu ir baigiant jame skambėsiančia muzika. Pirmaisiais jungtinio „Tuborg“ ir „Opium“ projekto svečiais taps broliškas duetas iš Ispanijos – „Kyodai“. Juos Vilniuje pasitiks klubo „gyventojai“ Saulty ir Zhill. 

Gyvastis, energija ir aktualumas – visa tai telpa ir dar kūrybingumui vietos lieka projekte „Kyodai“. Šis pavadinimas japoniškai reiškia „broliai“, tad taip, duetas išties šeimyninis. Tik ne iš Japonijos, bet iš Ispanijos, o šiuo metu Javier Garayalde Oses ir Luis Garayalde Oses yra apsistoję Vokietijoje.

Dar aname šimtmetyje broliai Javier ir Luis atostogas leisdavo Londone, kur urmu pirkdavo šiandien jau klasika tapusios muzikos plokšteles, tad dabar labai džiaugiasi „garažinio“ house atgimimu. Jų kūrybą mielai leidžia tokios leidybinės kompanijos, kaip „Freerange“, „Local Talk“ ar „Poker Flat“. Anksčiau pasirašinėdavę kaip „Wagon Cookin‘“, jau kelerius metus „Kyodai“ melodingą, gyvų ir „elektrinių“ garsų kupiną muziką įrašinėja savo studijoje Berlyne, o atlieka visame pasaulyje.

„Svarbiausia, kad žmonės suvoktų, jog grojame gyvai, taip pat visuomet siekiame užmegzti su jais tiesioginį kontaktą. Būna juk klubų, kuriuose scena stovi taip, kad negali grodamas nieko matyti, o publika savo ruožtu nemato tavęs. Tuomet žmonės galvoja, kad mes didžėjai…“, – patirtimi „Kyodai“ spėjo pasidalinti specialiame interviu Lietuvai. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ne mažiau, nei atlikėjai, ateinančiam šeštadieniui ruošiasi ir sustiprinta klubo „Opium“ apšvietėjų bei scenografų komanda. „Bus taip, kaip visur kitur bus tik ateinančiais metais“, – juokauja savo sričių profesionalai, patys nekantraujantys išvysti, kaip gi jų vizijos bus įkūnytos spalio 25-ąją. 

Ciklo „Open For More: Move“ renginiai iš viso bus surengti keturis kartus, visus juos puoš aktualūs gyvai elektroninė muziką atliekantys vardai. Antrieji „rytojaus šokiai“ klube „Opium“ planuojami dar šiemet, o norint visapusiškai įvertinti projektą, žinoma, rekomenduojama nepraleisti nė vieno susitikimo. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top