Didžiausias „Anties“ hitas po sugrįžimo – „Debesys“

2007-aisiais su naujomis dainomis po septyniolikos metų sugrįžusi „Antis“ padovanojo ne vieną naują hitą muzikos gerbėjams. Įvairūs kūriniai iš grupės albumų „Ančių dainos“, „Zuikis pleibojus“, „Baisiai džiugu!“ tapo ne tik koncertų favoritais, bet sulaukė ir radijo stočių dėmesio. Tačiau labiausiai sėkmė šypsojosi naujausiam, vasarą išleistam „Anties“ radijo singlui „Debesys“.

Šviesus, optimistiškai nuteikiantis kūrinys su dainuoti įtraukiančiu priedainiu „Debesys – mūsų mintys“ buvo puikiai įvertintas muzikos apžvalgininkų, pamėgtas radijo didžėjų ir įvairių Lietuvos muzikantų. Šiai dainai buvo nufilmuotas vaizdo klipas, kurį režisavo Saulius Baradinskas, o menininkas Jurgis Tarabilda visus dainos žodžius dažais užrašė ant vieno namo sienos Vilniuje.

Daina sulaukė ir šokių muzikos kūrėjų susidomėjimo – buvo įrašyti du remiksai, kuriuos sukūrė lietuvis ArtG ir Honkonge reziduojantis DJ Gie. „Anties“ atliekami „Debesys“ pateko į lietuviškų radijo stočių topus, o svetainės music.lt interneto tope dar praėjusią savaitę buvo pirmoje vietoje. ArtG sukurtas remiksas rugsėjo pabaigoje-spalio pradžioje dvi savaites karaliavo Klaipėdoje radijo stoties „Laluna“ populiariausių dainų tope.

Reaguodama į susidomėjimą „Antis“ išleido skaitmeninį singlą „Debesys“, kurį jau galima rasti „iTunes“, „Amazon“, „Spotify“, „Deezer“ ir kitose interneto muzikos parduotuvėse ar grotuvuose. Šį leidinį sudaro „Debesų“ radijo versija, kiek trumpesnė už esančią albume, bei ArtG ir DJ Gie remiksai.

Per septynerius metus nuo savo sugrįžimo „Antis“ išleido šiuos radijo singlus: „Mes rimti!“, „Buržujus“, „Auksinis Buda“, „Girtuoklis“ (iš 2007 metų albumo „Ančių dainos“), „Aš pasitaisysiu“, „Sparnai“ (iš 2009 metų albumo „Zuikis pleibojus“), „Žaislas“, „Muzika“, „Kurti“ ir „Debesys“ (iš kol kas paskutiniojo studijinio 2013 metų albumo „Baisiai džiugu!“). Daina „Žaislas“ šiais metais skambėjo ir kino fimo „Valentinas už 2rų“ garso takelyje.

„Antis“ – „Debesys“ (oficialus video)

Antis, antis debesys, grupe antis, naujausia antis daina

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai