Penktadienio DJ: Kas tie „Bičiuliai“?

Trečiojo savo gimtadienio proga „Studio 9“ pradėjo naują renginių tradiciją draugams ir apie draugus. Tarptautiniais tapę „Bičiuliai“ įsipareigojo pristatyti tuos klubinės kultūros veikėjus, kurių debiutai šokių salione gavosi ypač vykę ir vėliau buvo apipinti liudininkų sukurtomis legendomis. Naują seriją sausį pakrikštijo nu disco princas „Satin Jackets“, šiandien pratęs hauso pažiba Medlar, o kartu su jais sąraše apačioje atsidūrė dar kelios Vilniuje labai laukiamios asmenybės iš užsienio.

Satin Jackets – Shine On Me

Laiko veltui po to antro vizito kaukėtas nu disco princas neleido ir spėjo į pasaulį paleisti ne tik dar vieną auksinį hitą, bet ir labai gražų vaizdo klipą jam.

Move D – To The Disco

Universalusis Move D yra ne tik puikus prodiuseris, bet ir nuostabus didžėjus. Buvom, matėm, norim dar.

Crazy P – Heartbreaker

„Crazy P“ su charizmatiška vokaliste Daniele „Studio 9“ užkūrė tokią pirtį, kad barmenai ir padavėjai kartais prigauna vieni kitus niūniuojančius „Heartbreaker“ akordas net ir šiadien.

Louie Austen – Hoping

Antras „Studio 9“ gimtadienis, sausakimšas šokių salionas ir septyniasdešimtetis baltu kostiumu scenoje. Ką čia bepriduris, tiesiog vienintelis toks Louie Austen!

Medlar – Tides

2013-ųjų spalį ryški house scenos figūra Medlar atvyko į Vilnių pristatyti savo debiutinį albumą „Sleep“ ir iškart tapo publikos numylėtiniu. Sugrįžta šiąnakt!

 


Kovo 20 d. (penktadienis)

BIČIULIAI: MEDLAR

Medlar (Wolf Music, UK), Valdemar (Devintame Name), Samuel Tange (minimal.lt), Jackmin (Spicy Sugar)

Kovo 21 d. (šeštadienis)

RAPETIZER

DJ Mamania (G&G Sindikatas), DJ Swix (Tie Geresni), Tomas Boo

Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

bičiuliai, muzika, Penktadienio DJ, studio9

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai