Now Reading
Penktadienio DJ: „ba.“ pop vizijos

Penktadienio DJ: „ba.“ pop vizijos

Penktadienio DJ: „ba.“ pop vizijos

Dažnai ir garsiai pataruoju metu linksniuojamas grupės „ba.“ lyderis Benas šeštadienio naktį apsireikš didžėjaus amplua. „We Love Pop“ rezidentų kvietimu jis stos prie grotuvų „Studio 9“ šokių salione ir su gerbėjais pasidalins savo pop muzikos fetišais iš kelių pastarųjų dešimtemčių. Eksperimentui artėjant, perspektyviausias lietuviško roko kadetas iš savo spintos ne tik ištraukė kelis skeletus, bet ir nuošidžriai bei atvirai pristatė jų nakties trajektoriją. Benai, plaukiam su tavim.

Daft Punk – Aerodynamic

Stoju prie pulto. Tyla. Pasigirsta varpas, mušantis vidurnaktį. Kažkokia pana draugui iš kairės sako wtf, bet suskambus pirmiems akordams dešinioji koja jau pati po truputį žengia arčiau kolonėlės, o bičas rūkykloje gesina cigaretę ir bėga į dancefloorą. „Daft Punk“. Puikus startas. Artimi širdžiai distortiono prisotinti garseliai.

Sonique – It feels So Good

Tempas greitėja, nes nėra ko lauti. Šiaudelis kokteilyje pats lenda į burną. Chebra po truputi apsipranta, atsipalaiduoja ir pagaliau leidžia sau jaustis gerai. Pasigirsta pirmieji publikos dainavimo sugebėjimai.

Savage Garden – Truly Madly Deeply

Trypk netrypęs, bet meilės irgi reikia. Į vaikinų glėbius skverbiasi mylimos merginos. Viengungiai eina cigės parūkyti, bet norėdami prisiminti savo pirmąsias meiles rūkyklos duris palieka atviras. Maestro, junk discoballą!

Will Smith – Miami

Užteks seilėtis. Bičas laukia prie baro, bet tik užgrojus gabalui, galvoje stovi viena mintis kokteilis palauks ir it Willas Smithas pasišokinėdamas eina į dancefloorą. Atsisukusiai panikei jis taria ne ką kitą kaip tik Welcome o Miami. Zdare! Einam, šokam, visi bajeriai.

Fergie feat. Ludacris – Glamourous

Discoballas trumpam eina į pavėsį. Šokių salionas po truputį skęsta raudonoje šviesoje. Konfeti galvoje. Fejerverkai širdyse, bučiniai ir kitos laimės išraiskos. Labiau leidžiam pasireikšti merginoms, kol bachuriukai kasosi smakrą ir žiūri pritemptu žvilgsniu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 


Balandžio 17 d. (penktadienis)

BIČIULIAI: AQUARIUS HEAVEN (US)

Aquarius Heaven (Wolf & Lamb, US) live, St. Stereo (Preliudai), LSAR (minimal.lt), Stepan Bitus (Love In Slow Motion)

Balandžio 18 d. (šeštadienis)

WE LOVE POP: BA.

BA. exclusive pop dj set, M & G (We Love Pop)


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top