Now Reading
Penktadienio DJ: Atlantos gatvėmis su DJ Swix

Penktadienio DJ: Atlantos gatvėmis su DJ Swix

Penktadienio DJ: Atlantos gatvėmis su DJ Swix

Niujorkas, Los Andželas Kingstonas, Detroitas, Paryžius… Didžiuosius Amerikos (ir ne tik!) miestus šį sezoną aplankę repo virtuvės šefai DJ Swix ir DJ Mamania kviečia į paskutinę repo ekskursiją „Studio 9“ šokių salione. Galine maršruto stotele taps Atlanta, po kurios gatves sutiko pavežioti pats DJ Swix. Šokam į kadilaką, atsukam žemą ir varom!

UGK feat. Outkast – International Players Anthem

Iki skausmo pažįstamas Atlantos miesto kūrinys. Pažintinė daina į šio miesto išskirtinio stiliaus džiungles. Purvinųjų pietų (Dirty South) reprezentacinis himnas. Neabejoju, kad penktadienio vakarėlis presides būtent šiuo repo reikalu. Šukuokit kailinius ir barzdas!

Outkast – Spottieottiedopaliscious

Ar pavyktų tau ištarti šios dainos pavadinimą ir iškart atsiminti jį, kad galėtum pakartoti draugams? Bet kuriuo atveju, tai Atlantos klasika! Neginčyjama. Retas vakarėlis Amerikoje apsieina be šio hito. Ką jau kalbėti apie tai, jog pati Beyonce peraranžavo šį Amerikos miesto muzikinį siurprizą. Vakarėlio vyšnia ant torto. Sudorosime drauge!

Kriss Kross – Jump

Labiausiai netikėtas Atlantos miesto duetas. Netikėtas dėl to, jog daugelis dažniausiai juos tapatina su hip-hopo gimtine Niujorku. Nuo devymantrų iki dabar iki skausmo pažįstamas skambesys. Daugiau negu dvidešimt metų gyvuojantis hitas, vis dar grojamas pasaulinio lygio hip-hopo didžėjų. Sugrosim ir mes. Į penketuką gal net ir pirmu numeriu reiktų segti.

CunninLynguists – The South

Tai yra bene mano mėgstamiausias Lietuvoje viešėjusios šios trijulės kūrinys. Iki šiol su bičiuliais ginčijamės iš kurio miesto jie save kildina. Be abejonės, Atlanta užima ne mažiau nei trečdalį šio kolektyvo. Net kūrinio pavadinimas apeliuoja į Amerikos regioną. Pasitikrinkit boso linijos decibelus Pietų link.

Buba Sparxxx – Ugly

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vienas sėkmingiausių „mergautinių“ laikų grojaraščio reikalų iš Šiaurės Amerikos pietų regiono miesto gilumų. Bjauriojo ančiuko rolės kūrinys buvo aranžuotas visiem žinomo prodiuserio Timbaland. Galbūt dėl to „Ugly“ beldėsi į ne vieno pasaulinio topo duris. Abejoju, ar kas nebūtų girdėjęs šios dainos. Tiesa, pats reperis kilęs vos keliasdešimt kilometrų nuo Atlantos. Artimiausias kaimynas mūsų vakarėlio temai.


Balandžio 24 d. (penktadienis)

RAPETIZER: ATLANTA

DJ Swix (Tie Geresni), DJ Mamania (G & G Sindikatas), Grigonis

Balandžio 25 d. (šeštadienis)

12 INČŲ PO ŽEME

Billy Kristal & Killl My Disco (12 Inčų Po Žeme)


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top