Festivalis „Galapagai 2016“ atsiveža šių dienų elektronikos dievukus

Muzikos ir pramogų festivalis „Galapagai 2016“ ruošia pribloškiantį vasaros savaitgalį elektroninės muzikos gerbėjams: pirmąjį festivalio vakarą, liepos 29 d., penktadienį karūnuos „Gorgon City“ pasirodymas su gyvai grojančia grupe.

„Gorgon City“ yra vieni šiuolaikinės elektroninės muzikos lyderių, kurių hitai sukasi viso pasaulio radijo stotyse.

„Jie turi pilnas kišenes hitų, kurių mums patinka klausytis per radiją automobilyje arba linksminantis naktiniame klube. O šią vasarą „Gorgon City“ padarys visus savo gerbėjus dvigubai laimingus, nes festivalyje „Galapagai“ pasirodys gyvai“, – sako organizatoriai.

„Gorgon City“ 2012-aisiais pagimdė du muzikos prodiuseriai iš Šiaurės Londono: Kye’us Gibbon’as (anksčiau vadinęsis Foamo) ir Matt’as Robson-Scott’as (dar žinomas kaip Rack'n'Ruin). Abu buvo tiesiog apsėsti ne tik muzikos, bet ir pačios jungle ir d'n'b kultūros. Juos vežė vos kontroliuojama beprotybė, tamsioji underground‘inė energija ir reivas, kuris įkvėpė dar paauglystėje.

Vos susikūrusių „Gorgon City“ karjera peraugo į fantastinį lygį: pasirašytos sutartys su „Virgin EMI Records“ ir „Black Butter Records“, kurie jau anksčiau buvo išleidę porą Matt'o darbų, įskaitant bendradarbiavimą su ankstyvąja Jessie Ware. „Gorgon City“, leido tapti ryškia dalimi to judėjimo, kuriam vadovavo bičiuliai „Rudimental“.

Per pirmuosius 12 mėnesių jie jau dirbo su Katy B, MNEK (įskaitant gigantišką singlą „Ready for Your Love“), r&b diva Jennifer Hudson, Maverick’u Sabre, Yasmin, Kiesza ir kt.

Matt’as ir Kye’us taip pat prisidėjo prie Jess Glynne debiutinio singlo „Right Here“ ir legendinės indie grupės „Klaxons“.

Debiutinis „Gorgon City“ albumas „Sirens“ buvo parduotas milijoniniu tiražu, o kūriniai surinko daugiau nei 100 milijonų peržiūrų „Youtube“.

Įrašinėdami savo vinilinę plokštelę, jie lygiagrečiai keliavo po visą pasaulį, jausdami nenumalšinamą publikos apetitą ir pelnydami galingos minios palankumą savaisiais DJ setais ir gyvais šou nuo Ibizos iki Tokijo, aplankydami visus pagrindinius festivalius Europoje ir Šiaurės Amerikoje.

Atėjo laikas susitikti su „Gorgon City“ Lietuvoje, nuostabioje vietoje – didžiulėje Zaraso ežero saloje paskutinį liepos savaitgalį. Kiti laukiamiausi „Galapagų“ vardai bus skelbiami netrukus!

elektroninė muzika, Galapagai, Gongon City, muzika, muzikos festivaliai, vasaros festivaliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai