Naujausiame GeraiGerai klipe žmogaus transformacijos ir jas lydintis elektroninis paukštis (video)

Muzikos prodiuseris GeraiGerai pristatė naują vaizdo klipą. Martyno Norvaišo režisuotam darbui pasirinkta kartu su Audrone įrašyta daina „IšKosmoso“.

„Su GeraiGerai bendrą darbą planavome kone vienerius metus. Keitėsi idėjos, keitėsi kūriniai, kol galiausiai išsirinkome dainą „Iš Kosmoso“ ir tada viskas labai greit pajudėjo,“ – apie darbą pasakojo režisierius-operatorius Martynas Norvaišas. „Įgyvendinimui pasirinkome ypatingai sulėtintą vaizdą, kuriam naudojome greituminio filmavimo kamerą. Pati idėja – tai istorija, metaforiškas juslinis pasakojimas apie vieno žmogaus gyvenimišką transformaciją. Natūralius pokyčius lydi nuolatos šmėkšiojantis elektroninis paukštis, savotiška šiuolaikinė dievybė, nuo kurios priklauso įvykių eiga.“

Daina pasakoja apie pasiklydusius žmones, nerandančius ne tik savęs, bet ir atsakymų į galybę klausimų – tokie žmonės jaučiasi tarytum iš kosmoso, svetimi mums įprastam pasauliui. Visgi viskas yra šalia, pasiekiama ranka ir netgi tie galvą spaudžiantys klausimai seniai atsakyti – tereikia tuos atsakymus išmokti atrasti ir susidėlioti į vietas.

„Martynas yra vaizdo meistras. Labai norėjau drauge su juo įgyvendinti šią idėją ir nenusivyliau. Džiaugiuosi ne tik lengvu darbu drauge, bet ir nuostabiu rezultatu. Nors klipas pristatytas tik vakar, jau dabar nekantriai laukiu naujų filmavimų,“ – atviravo muzikos prodiuseris GeraiGerai.

Atlikėjas primena, kad dainą „Iš Kosmoso“ gyvai bus galima išgirsti rugpjūčio 30 dieną, festivalyje „Galapagai“. Jo metu ant scenos kartu pasirodys ir atlikėja Audronė.

elektroninė muzika, GeraiGerai, lietuviska muzika, muzika, muzikiniai klipai, vaizdo klipai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai