Now Reading
Naujoviški sprendimai gali pakeisti jūsų požiūrį į laisvalaikį virtuvėje!

Naujoviški sprendimai gali pakeisti jūsų požiūrį į laisvalaikį virtuvėje!

Naujoviški sprendimai gali pakeisti jūsų požiūrį į laisvalaikį virtuvėje!

Virtuvė (nuotr. Gamintojo)

Naujausios technologijos vos spėja vytis vieną kitą, o žodis „išmanusis“ tapo mūsų kasdienybe. Šiandien jis tinka ir kalbant apie virtuvę.

Lietuvoje „Franke“ yra žinoma kaip plautuvių gamintoja, kai kam ne paslaptis, kad tai – didžiausia plautuvių gamintoja pasaulyje. Tačiau mažai kas girdėjo, kad savo inovatyviomis idėjomis neretai nustebinti sugebanti „Franke gamina ir visą kitą buitinę techniką.

„Franke“ didžiuojasi savo gausia naujausiomis technologijomis stebinančia gartraukių pasiūla.

„Rinkdamiesi gartraukį žmonės atkreipia dėmesį tik į jo išvaizdą, ir į tai, kiek kubinių metrų garų jis ištraukia per valandą, – teigia „Franke“ atstovas Lietuvoje Remigijus Nacevičius. – Be „ištraukimo“ rodiklio siūlyčiau atkreipti dėmesį ir į triukšmo lygį bei papildomas funkcijas, kurios palengvina buitį bei suteikia papildomas galimybes“.

Šiuo metu gartraukiai gali būti suderinti su kaitlentėmis su nuotoliniais pulteliais, LED valdymo ekranais. Naujos kartos varikliai, naudojami naujuose gartraukiuose, taupo energiją. Perimetrinė trauka, kai garai yra sutraukiami mažais tarpeliais, yra daug efektyvesnė.

Naujuose „Franke“ gartraukiuose naudojamos išmaniosios funkcijos: gartraukis pats praneša, kada mums reikia keisti ar plauti filtrus, gali būti programuojamas ir dirbti minimaliu režimu su pertraukomis ištisą parą – išsijungs pats po tam tikro laiko, jei mes to pageidausime.

Nepamirškime, kad gartraukis namuose pašalina kvapus, garus ir apnašas, kurios susikaupia mums gaminant maistą. Jo dėka mūsų virtuvė ir kitos patalpos bus švarios, o oras – gaivus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kasdien populiarėja gartraukiai, kurie…

„Į kuriuos nesusitrenksi galvos, – nusišypso R. Nacevičius. – Dedami į lubas gartraukiai netrukdo, turi papildomą apšvietimą. Jis yra pilnai integruotas į mūsų aplinką. Kampiniai, erdviniai gartraukiai gali tapti jūsų virtuvės akcentu, kuris suteiks papildomo žavesio – išskirtinis dizainas, LED apšvietimas, suderinamumas su kaitlente, orkaite ir net plautuve su maišytuvu. Tai yra išskirtinis „Franke“ bruožas“.

„Franke“ gartraukiai ir kokybiški, ir įvairių kainų – kiekvienas išsirinks jam priimtiną gartraukį pagal poreikį ir galimybes.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top