Now Reading
Žiedai ir auskarai su deimantais – visada madingi! Kokios yra šių metų tendencijos?

Žiedai ir auskarai su deimantais – visada madingi! Kokios yra šių metų tendencijos?

Žiedai ir auskarai su deimantais – visada madingi! Kokios yra šių metų tendencijos?

Tikriausiai visi esate girdėję dainą apie deimantus – geriausius merginos draugus. Ši dainos eilutė laikui bėgant tapo dar aktualesnė, nes auksiniai žiedai su deimantais bei auskarai su šiais nepaprastai gražiais brangakmeniais tampa vis populiaresni. Šiandien nei žiedai, nei auskarai su deimantais nebėra tik statuso simbolis – tokie papuošalai yra itin aktualūs ir dažnai nešiojami kasdien. Kokios juvelyrikos tendencijos šiuo metu vyrauja ir ką rinktis, jeigu papuošalų dėžutėje trūksta naujų auskarų, vėrinio ar žiedo su deimantu? Skaitykite toliau ir sužinokite, kas yra madinga šiais metais!

Auskarai su briliantais – į madą ateina spalvos

Šiais metais juvelyrikos srityje yra pastebimos kelios naujos tendencijos, o šviežias vėjo gūsis palietė ir papuošalus su deimantais. Šį sezoną savo populiarumo viršūnėje puikuojasi auskarai su deimantais. Juos rinkitės įvairaus dizaino, elegantiškus ir būtinai ilgus – siekiančius pečius arba dar ilgesnius. Be abejo, auskarai su deimantais aktualūs buvo visada, tačiau šiemet yra ypatingai akcentuojama jų spalva bei dydis. Kuo spalvingesni ir didesni, tuo aktualesni jie bus. Prabangūs, rafinuoti auskarai su briliantais bei įvairiais kitais spalvingais akmenimis šį sezoną atsiduria pačiame dėmesio centre. Auksiniai auskarai su briliantais – neabejotinai gražus papuošalas, tačiau šiemet yra madingi ir paauksuoti sidabriniai auskarai. Tai toks pats elegantiškas pasirinkimas, kaip ir auksas, tačiau daug pigesnis! Tiek sidabriniai, tiek auksiniai moteriški auskarai su deimantais yra ir plačiame GIVEN asortimente.

Auksiniai žiedai su deimantais skirti ne tik sužadėtuvėms

Žiedai su deimantais tradiciškai yra laikomi sužadėtuvių simboliu, tačiau šiemet jie vis dažniau nešiojami bei dovanojami ir kitomis progomis. Jų populiarumas auga dėl to, kad šiuo metu madingi yra vertingi bei ilgaamžiai daiktai, tarp jų ir juvelyriniai dirbiniai. Kaip jau minėjome, dabar populiarūs yra spalvoti auskarai su deimantais. Tokios pačios tendencijos vyrauja ir žiedų madoje. Aktualūs yra masyvūs, inkrustuoti keliais stambiais arba daug smulkių brangakmenių bei visomis vaivorykštės spalvomis žėrintys žiedai. Šį sezoną tai bus aktuali aksesuaro detalė tiek šventiniam, tiek ir kasdieniam įvaiždžiui. Auksiniai žiedai su briliantais ir žaliais smaragdais, raudonais rubinais arba mėlynais safyrais suteiks malonius pojūčius kiekvienam juos pamačiusiam, o ypatingai nešiojančiam. Norite pasižvalgyti, kaip atrodo spalvingi moteriški žiedai su deimantais bei kitais akmenimis? Apžiūrėkite GIVEN žiedų kolekcijas internetinėje parduotuvėje arba užsukite į fizines parduotuves, esančias didžiuosiuose Lietuvos miestuose!

Renkatės karolius? Atkreipkite dėmesį į spalvas

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Spalvų įvairovė yra viena aktualiausių tendencijų – tiek auksiniai auskarai su briliantais, tiek žiedai su deimantais, tiek ir vėriniai yra madingi spalvoti. Šių metų papuošalų kolekcijose spalvinė gama kuriama derinant skirtingus brangakmenius, pusbrangius akmenis arba emalį. Viename juvelyriniame gaminyje akmenys nebūtinai turi būti vienodo dydžio bei formos. Garsiausi juvelyrikos prekiniai ženklai savo kolekcijose pristato karolius, kuriuos sudaro daugiau nei penkių skirtingų spalvų brangakmeniai. Prieš išsirinkdami, norėtumėte pamatyti, kaip tai atrodo? Nedvejodami apžiūrėkite GIVEN karolių kolekcijas! Gamtos, gyvūnų motyvai bei rytų kultūros simboliai – tokie spalvingi karoliai šį sezoną gali būti derinami tiek prie oficialaus, tiek prie kasdienio įvaizdžio. Jeigu reikėtų įvardinti vieną simbolį, kuris šiemet yra laikomas aktualiausiu, tai būtų gėlių motyvas. Gėlių formų bei spalvų papuošalai yra šių metų tendencijų viršūnėje. Todėl dalyvaujant prabangiame renginyje, puikiai tiks gėlių motyvų auskarai su briliantais, auksiniai žiedai su deimantais ar kiti papuošalai.

Auskarai ir žiedai su deimantais – kur rasti platų pasirinkimą Lietuvoje?

Norite apžiūrėti papuošalus, juos paliesti, pasimatuoti ir pasigrožėti savo atspindžiu veidrodyje?
Užsukite į GIVEN parduotuves – čia jūsų laukia auksiniai žiedai su briliantais, auskarai su deimantais, karoliai bei daugelis kitų juvelyrinių dirbinių. GIVEN asortimente rasite tiek klasikinio, tiek modernaus dizaino tarptautinių juvelyrikos prekinių ženklų kolekcijas. Todėl tikrai išsirinksite papuošalą, atitinkantį jūsų skonį. GIVEN siūlo ne tik išskirtinius bei brangius, tačiau ir lengvai prieinamus papuošalus, kuriuos daugelis gali sau leisti įsigyti. Draugiški parduotuvės specialistai padės išsirinkti tinkamą papuošalą bet kokioje situacijoje. Norintys pasipuošti gali pasidomėti plačiu internetinės parduotuvės asortimentu. Ieškantiems dovanos ir nežinantiems, kokį papuošalą pasirinkti, rekomenduojame įsigyti dovanų kuponą! GIVEN gali jį gražiai supakuoti ir netgi išsiųsti per kurjerį. Puoškitės ir spindėkite!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top