Now Reading
Penktadienį prasidės Lietuvos Beatbox čempionatas

Penktadienį prasidės Lietuvos Beatbox čempionatas

Penktadienį prasidės Lietuvos  Beatbox čempionatas

Jau šį penktadienį muzikos padangėje prasideda istorinis įvykis. Prie Baltojo tilto esančiame muzikos ir alaus klube – beatbox čempionatas, kuriame dėl garbingo titulo ir gausybės prizų susirungs beatbox’eriai iš visos Lietuvos.

16-a geriausiai atrankiniame etape pasirodžiusius dalyvius vakaro eigoje vertins kompetetinga komisija: Mark Splinter, Gabrielius “Svaras” Liaudanskas, Žygimantas “Mesijus” Kudirka, Valdemar “Mowf” Sadovski ir Andrius “Janas” Janušauskas. “Nemokamuose koncertuose, kurie vyko Gedimino 9 ir Coffe Inn, pasirodę beatboxeriai mane labai nustebino. Esu įsitikinęs, kad komisijai bus labai sunku rinkti geriausius“ – pasakojo renginio atstovas Ramūnas Baranauskas.

Savo pasirodymais publiką kaitins grupės G&G SINDIKATAS, OMERTA, SPIL, MEILĖS FONTANAI, taip pat atlikėjai WILLIUX, MC MESSIAH ir MAIK. Plokšteles suks DJ MAMANIA, DJ CALLI ir MARK SPLINTER. Renginio vedėjas – Lietuvos hip-hop’o guru – SVARAS. Žiūrovų laukia begale malonių staigmenų ir puiki nuotaika.

Išankstinius bilietus galima įsigyti visose BILIETAI.LT kasose. Kiekis ribotas. Renginio dieną bilieto kaina: 25 Lt, su LSP ir skrajute 20 Lt.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau info rasite čia.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top