Now Reading
Naujas Tajos įvaizdis – seksualesni rūbai, šokių muzika ir naktiniai klubai

Naujas Tajos įvaizdis – seksualesni rūbai, šokių muzika ir naktiniai klubai

Naujas Tajos įvaizdis – seksualesni rūbai

Švelnioji dainininkė Taja netrukus debiutuos su nauju klubiniu šokių muzikos projektu „Taja clubbing spiced with Inna“ ir seksualesniu nei įprastai įvaizdžiu.

„Negaliu sakyti, kad kardinaliai keičiuosi, bet tai bus kažkas kito nei lyrinė Taja, kokią esate mane įpratę matyti”, – šypsosi Taja ir pamažu pasakoja apie naujus vėjus jos muzikinėje karjeroje.

Dainininkės Tajos naujo albumo gerbėjai laukia jau nuo 2010 metų pavasario. Tada pasirodė pirmas būsimos kompaktinės plokštelės pranašas – daina „Aguonų laukas“. O gal ir nuo dar seniau – nuo paskutiniojo albumo „Tu mano širdyje…“ (2005 m.)? Tačiau švelnaus balso dainininkė ir muzikos kūrėja pabrėžia, kad su muzika niekur neskuba ir nepasiduoda spaudimui. „Viskam savas laikas. Negaliu ir nenoriu spartinti, skubinti šio albumo – visada stengiuosi, kad muzika gimtų natūraliai, savu laiku“, – pasakojo Taja, labiausiai bijanti per skubėjimą išleisti ne iki galo užbaigtą, išklausytą albumą. „Šiuo klausimu esu perfekcionistė“, – atkakliai kartoja moteris.

Šiandien dainininkė mieliau pasakoja ne apie tiek klausimų keliantį būsimą albumą, o apie naują šokių muzikos projektą. „Taja clubbing spiced with Inna“ yra gyva koncertinė klubinė programa su vakarėlį išjudinančiais žinomais atlikėjos Innos hitais. Seksualioji rumunė Inna – šokių muzikos dievaitė, per keletą metų stulbinamai išgarsėjusi visoje Europoje. 2009-aisiais metais Berlyne vykusiuose MTV „Europe Music Awards“ apdovanojimuose Inna buvo nominuota kaip Europos atlikėja. Lietuvoje karštoji dainininkė irgi turi didelį būrį gerbėjų – mūsų radio stočių klausytojai puikiai žino tokius hitus, kaip: „Hot (Deja vu)“, „Amazing“, „Sun is up“, „Fly“, „10 minutes“ ir kitus. Tajos paruoštas muzikos, šokių ir šviesų šou „Taja clubbing spiced with Inna“ yra įkvėptas būtent energingosios Innos muzikos. Visos muzikinio projekto dainos yra specialiai paruoštos ir aranžuotos žinomo Lietuvoje muzikos dainų kūrėjo bei muzikos prodiuserio Kęstučio Ruzgio (ex „Slapjack“, Milissa Rozberg, Miami).

Scenoje Taja pasirodys nauju amplua. Daugelis gerbėjų Tają mato kaip švelnią dainininkę, tokių romantiškų dainų kaip „Angelas baltas“ atlikėją. Todėl nenustebkite naujame šokių projekte ją išvydę šiek tiek kitokią – apsuptą seksualių ir energingų šokėjų, pasirodančią naktinių klubų scenose. „Laikas permainoms, naujiems vėjams!“, – šokius iki ryto žadėjo dainininkė ir patikino, kad ji tikrai nepabėgs ir nuo senojo savo įvaizdžio – klubinėje programoje gerbėjai išgirs ir žinomiausių Tajos kūrinių šokių versijas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Man nuo pat paauglystės buvo ir yra artima šokių muzika. Nors širdis linkusi kurti lyrines dainas, tarp mano dainų yra ir šokių muzikos, kaip dainos „Apie jūrą“, „Saulė“. Šis naujas projektas – tiems, kam patinka smagi šokių muzika“, – pasakojo dainininkė. Pirmąjį vakarėlį Taja suplanavusi užvesti vasario 19 d. Kaune („Embassy“ klube), o kovo mėnesį dainininkė žada aplankyti Vilniaus ir Klaipėdos naktinius klubus.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top