Now Reading
Pažink vyrą pagal… jo ausis (Foto)

Pažink vyrą pagal… jo ausis (Foto)

Pažink vyrą pagal... jo ausis (Foto)

Vertindami vyrus, dėmesį pirmiausia kreipiame į ūgį, plaukus, akis, bet ne į ausis. Ir be reikalo… Ausys – intelekto rodiklis. Jei ausų kaušelio viršus yra aukščiau antakių, jų savininkas jei ir ne genijus, protu tikriausiai nesiskundžia.

  

Jei ausies viršus „nusmukęs“ iki akių lygio, tokiam vyrui net neverta bandyti tapti antruoju Einšteinu. Žinoma, tai visiškai nereiškia, kad jis sugebėtų skaityti tik skiemenimis, o daugybos lentelės „neperkąstų“, tačiau reliatyvumo teorijos tikrai nesupras. Jei ausų viršus – po akimis – tokių vyrų intelektas žemiau vidutinio. 

Japonijos fizionomijos ekspertų teigimu, nepergyvenkite susipažinusi su vyru, kuriam iš ausų auga plaukai. Tiesiog sutikote padorų vyrą. Tačiau tai nereiškia, kad „plikų“ ausų savininkai – niekšai.

Mažų ausų (6 cm) savininkai – lengvabūdiški, gyvo charakterio, puikus, bet jų protas paviršutiniškas. Didelės (daugiau nei 7 cm) rodo pasitikėjimą savimi ir veržlumą. Pailgos ausys sako apie asmens delikatumą ir jautrumą. Plačios ausys skelbia apie vyro charakterio jėgą ir sveiką protą.

 Atgal „žiūrinčios“ ausys – impulsyvumo, didesnio jautrumo ir emocionalumo rodiklis.

Kyla klausimas dėl atlėpausių? Su šiais viskas čiki. Tai iš prigimties verslūs, pragmatiški ir intuicija pasikliaunantys individai. Su tokiais neprapulsi. Neatsitiktinai iš jų išauga pakankamai daug milijonierių ir milijardierių. Tiesa, jie turi vieną svarbų trūkumą – nėra aistringi meilužiai. 

Svarbiausia vengti „draugelių“, kurių ausys „sandariai“ priplotos prie galvos. Tokie vyrai santuokoje su viena moterimi neištveria.

Didelės, plonos, atlenktos ausys praneša apie muzikinius gebėjimus ir gudrumą, tuo tarpu storos – muzikinių gebėjimų stoką.

Mažų ir storų ausų savininkas – smulkmeniškas, nepastovus, kerštingas ir dar apgavikas. Ilgos ir siauros ausys demaskuoja švaistūnus, negalinčius susikaupti vyrus, dažnus šykštuolius ir pavyduolius, o storos – pas susikausčiusius žmones.

Plačios ir plonos ausys išduoda talentingą žmogų. Į viršų tįsančios ausys – tai grubumo, polinkio į žiaurumą ženklas. Pūkeliai ant ausų – aistringumo ženklas.

Ausis be spenelio – sunkaus charakterio požymis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kuo ausies spenelis ilgesnis, tuo vyras ilgiau gyvens, ir žinoma, įgaus daugiau proto. 

Jei vidinis ausies lankelis labiau pasislėpęs už išorinio lanko – tai vyro atsakingumo įrodymas, tuo tarpu vidinis išgaubtumas skelbia apie asmens impulsyvumą. 

Tvirtos ir standžios ausys reiškia, kad vyro gera sveikata, jis turintis galimybę ilgai gyventi. Nulinkusios, suglebusios ausys praneša apie prastą sveikatą ir organizmo silpnumą. 

Ką ten intelektas, svarbiau, kad geras ir dėmesingas būtų?! Teisingai, bet ir tokį širdžiai mielą moteris gali rasti padedama ausų. Patikimumu ir nuoširdumu išsiskiria tie, kurių ausys su dideliais ausų speneliais.

Nerijus Drochneris

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top