Now Reading
M.A.M.A. triumfavo SEL ir keiksmažodžiai (Foto, video)

M.A.M.A. triumfavo SEL ir keiksmažodžiai (Foto, video)

M.A.M.A.  triumfavo SEL ir keiksmažodžiai (Foto

Laikas.lt
Nuotr. ELTA

15 tūkstančių žmonių gyvai, o likusiems milijonams TV tiesioginiame eteryje vakar buvo paskelbti M.A.M.A geriausieji. Muzikos asociacijos metų apdovanojimai labiau priminė dešimtmečio, užsitęsusio po paskutinio „Radiocentro“ ir „Bravo“ ceremonijų, renginį.

Labai sunku vertinti vakarykštį reginį, nes visus nominacijų minusus maskavo specialieji efektai, žėrinti scenografija, netgi pats Juozas Statkevičius su Jurga Šeduikyte… Tačiau „Šarkų“ ar „69 danguje“ pasirodymai garbės organizatoriams nepridėjo. Kilo labai daug klausimų stebint apdovanotųjų džiaugsmą ar grupių/atlikėjų pasirodymus. Pavyzdžiui, „Gerai Gerai & Miss Sheep“ duetas pripažintas metų debiutu. Kodėl daug seniau nei 2011-aisiais savo muzikinę karjerą pradėjusi grupė vadinama debiutu ir dar yra apdovanojama? Kodėl naujas Andriaus Mamontovo albumas „Elektroninis dievas“ nebuvo nominuotas nei vienoje kategorijoje? Ir ką bendro turi „Biplan“ ir roko muzika?

Žinoma, smagu buvo pamatyti „Skylės“ (gaila, kad be Aistės Smilgevičiūtės), „Happyendless“ pasirodymus. Po kurių gailestį sukėlė ir labai netinkamai vakarą užbaigė „LT United“ moteriškas variantas su Bunke priešakį. Nuotaiką savotiškai pakėlė ir galutinai įrodė mūsų žvaigždučių lygį Egidijus Dragūnas, pradžioje išreiškęs savo globalų norą užkirsti kelią ant Tauro kalno besisprogdinantiems vaikinams, ketvirtą kartą apdovanojimo į sceną užlipęs pasiimti neatsispyrė porai riebių slaviškų keiksmažodžių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Labai gaila, kad protingų ir žavių žmonių, tokių kaip Saulius Urbonavičius/Samas, organizuoti renginiai tampa šlykščiai blizgančiais, nors ir dedikuoti lietuviškai muzikai…

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top