Now Reading
Savaitgalio serialas. Labai nuodėminga „Nuodėmingoji Kalifornija“

Savaitgalio serialas. Labai nuodėminga „Nuodėmingoji Kalifornija“

Savaitgalio serialas. Labai nuodėminga „Nuodėmingoji Kalifornija“

Rasa Barčaitė

Šį kartą rašyti apie savaitgalio serialą buvo pakankamai sunku. Sunku todėl, kad „Nuodėmingoji Kalifornija“ (angl. Californication) atrodo matė ir tebežiūri visi. Tai jau kultiniu tapęs serialas, kurį mielai žiūri tiek vyrai tiek moterys. Ir nors skeptikai teigia, jog po trečio sezono režisierius išsikvėpė, „Nuodėmingoji Kalifornija“ sužavi visus. O viskas prasidėjo…

…2007 metais, rugpjūtį, kuomet serialo kūrėjas Tomas Kapinos į eterį paleido istoriją apie rašytoją Hanką Moody (aktorius David Duchovny), kuris ne tik rašo skaitomas knygas, bet ir nuolat prisidaro problemų tiek su mylimąją  Karen (aktorė Natascha McElhone), tiek su jų 12-etė dukra  Becca (aktorė Madeleine Martin). Nepamirškime ir krūvos kitų moterų, kurios nuogos, apsirengusios, pilnametės ir nepilnametės tuntais lipa į Hanko lovą.

„Nuodėmingoji Kalifornija“ be Hanko ir jo moterų turi kitų spalvingų personažų: praplikusį geriausią draugą Charlie Runkle (aktorius Evan Handler), jo žmoną „kokaininį nykštuką“  Marcy Runkle (aktorė Pamela Adlon) ir vėlesnio Hanko Karen draugo dukrą Mia Cross (aktorė Madeline Zima). 

Serialas laimėjo krūvą apdovanojimų, tarp kurių – Emmy (nominuotas 2 kartus), Auksinį gaublį (nominuotas net 3 kartus).  Šiuo metu žiūrovai jau stebi 6 serialo sezoną, kuris pasirodė vasario pabaigoje.

„Nuodėmingoji Kalifornija“ be pagyrimų susilaukė ir kritikos. Ko ir reikėjo tikėtis, nes Hankas tikrai ne pas švenčiausias vyras pasaulyje, kuris užsiiminėja seksu ir bažnyčioje. „Nuodėmingoji Kalifornija“ labai aistringas serialas, kuriame netrūksta nei nuogų moterų ir pusnuogių vyrų, nei ypač gašlių ir žadą atimančių sumanymų, kaip kad viena iš Henko ir jo draugo Charlie bendra sugulovė patyrusi orgazmą… apsišlapina.

Galbūt dėl to serialas toks mėgstamas ir vyrų, kurie pagaliau turi ir savo herojų, kai kurie jį netgi lygina su savo svajonių vyro modeliu, kurio niekada negalės pakartoti. Bet turbūt ne vienas iš jų širdyje nori būti vėjavaikiu Henku, kuris besimylėdamas su nepilnamete Mia gauna iš jos gerą smūgį į galvą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Grupė „The Red Hot Chili Peppers“ labai supyko ant serialo kūrėjų dėl pačio serialo pavadinimo, nes „Californication“ – tai grupės legendinės dainos ir albumo pavadinimas. „The Red Hot Chili Peppers“ nariai netgi reikalavo, jos serialo pavadinimas būtų pakeistas.

Beje, aktorius Davidas Duchovny pats gydėsi nuo priklausomybės seksui, todėl įsijausti į Hanko vaidmenį nebuvo labai sunku.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top