Now Reading
39-erių J. McMarthy: „Norėjau paskutinį kartą nuoga nusifotografuoti „Playboy“

39-erių J. McMarthy: „Norėjau paskutinį kartą nuoga nusifotografuoti „Playboy“

39-erių J. McMarthy: „Norėjau paskutinį kartą nuoga nusifotografuoti „Playboy“

Laikas.lt
Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją

Jenny McCarthy, kuriai dabar jau 39 – eri, mielai sutiko pozuoti „Playboy“, kadangi, jos pačios teigimu, šio žurnalo kadrai yra „klasikiniai bei itin rafinuoti“ bei prilygino juos geriausių mados žurnalų fotosesijoms. Ne kartą nuoga pozavusi moteris taip pat pripažino, kad visad troško paskutinį kartą pozuoti erotinėje fotosesijoje iki savo 40 – mečio.

Moters platininiai, lengvai subanguoti plaukai, dūminis akių makiažas ir raudonai dažytos lūpos priminė 1920 – uosius, o jos tobulai lygi oda neleidžia abejoti, kad toks žurnalo vyrams kūrėjų sprendimas yra sėkmingas.

 


Dabartinis ir 1994 – ųjų viršeliai

Ši fotosesija modeliui nėra pirmoji – Jenny jau šešis kartus pozavo „Playboy“ fotografams ir teigia, jog nuogumas šiuolaikinėje visuomenėje yra visiškai normalus ir plačiai paplitęs reiškinys, tad ji nesijaudina dėl savo 10 – mečio sūnaus reakcijos: „Man atrodo, kad internete pilna žymiai blogesnių dalykų. Žmonės kartais perdeda, manau, kad viskas kyla iš to, kaip tu augini savo vaiką ir kaip jam viską paaiškini,“ – kalbėjo moteris.

Kita vertus, atvira moteris griežtai vertina žurnalistų įsileidimą į namus ir nė karto nėra davusi leidimo jų fotografuoti, o besidomintiems, ar namų sienas puošia jos nuotraukos Jenny atsako: „Neturiu nė vienos žurnalo ant kurio viršelio esu nuotraukos. Kas gi nori žiūrėti į save? Tikrai ne aš. Turiu vienintelę nuotrauką, kurioje butaforinis ryklys puola mane ir Evaną,“ – apie savo kuklumą kalba modelis.


Modelis su sūnumi Evanu

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nepaisant to, kad savo pačios nuotraukų namuose modelis nekabina, ji tikrai džiaugiasi šiais kadrais: „Didžiuojuosi jais. Nuotraukos nuostabios, klasikinės. Elegantiškos. Man atorodo, kad „Playboy“ viršelyje atrodau rafinuočiau, nei kai kurie drabužius apsivilkę žmonės,“ – naujausiu darbo džiaugiasi modelis bei TV laidų vedėja.

Dirbti su „Playboy“ Jenny pradėjo dar 1993 – aisiais, kuomet buvo išrinkti mėnesio, o vėliau ir metų mergina, tad 1994 – aisiais leidinyje buvo galima ne kartą gėrėtis jos nuotraukomis. „Man patinka, kad „Playboy“ nenori rodyti anoreksikių. Šio žurnalo moterys geidulingos. Aš tikrai nenoriu laikytis jokių dietų., tiesiog šiek tiek sportuoju,“ – apie apsisprendimą dirbti su „Playboy“ kalbėjo Jenny.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top