Now Reading
Kanados nepriklausomybės dienos proga – Kanados žvaigždžių top 10

Kanados nepriklausomybės dienos proga – Kanados žvaigždžių top 10

Kanados nepriklausomybės dienos proga – Kanados žvaigždžių top 10

Laikas.lt

Šiandien, liepos 1-ąją solidarizuojamės su Kanada, švenčiančia valstybės nepriklausomybės dieną. Ta proga prisimename 10 Kanadoje gimusių ir augusių talentų, be kurių šiandienos pramogų pasaulis nebūtų toks, koks yra.

Jimas Carrey


 
Be jokios abejonės, vienas geriausių visų laikų Holivudo aktorių. „Kaukė“, „Briusas visagalis“, „Bukas ir bukesnis“, „Eisas Ventura“ – tai tik maža dalis kultinių komedijų, kuriose šiemet 50-metį atšventęs Jimas Carrey yra vaidinęs.

 
Pamela Anderson


 
„Gelbėtojų“ žvaigždė ir nuolatinis „Playboy“ viršelių modelis simbolis visų pirma asocijuojasi su JAV, o ne su Kanada, tačiau šiuo metu dvigubą pilietybę turinčios Pamelos gimtinė yra būtent Kanada. 

 
Avril Lavigne


 
„Punk“ princesė nebėra tokia paauglių dievaitė, kokia buvo prieš dešimtmetį, kai išleido singlus „Complicated“ ir „Sk8er Boy“, tačiau ji vis dar yra viena žinomiausių šiandienos Kanados muzikančių.

 
Ryanas Goslingas


 
Bene geidžiamiausias Holivudo aktorius šiandien iš Ontario į Holivudą žengė ankstyvais 90-aisiais, kai kartu su Justinu Timberlake’u ir Britney Spears vaidino Walto Disney’aus laidoje „Micky Mouse Club“.

 
Drake


 
Lietuva Drake’ą atrado žiūrėdama paauglių serialą „Degrasis: naujoji karta“. Šiuo metu iš TV ekranų į muzikos pasaulį žengęs kanadietis yra vienas populiariausių pasaulio reperių.

 
Bryanas Adamsas


 
Bryano Adamso Lietuvoje pristatinėti nebereikia: nuolat į Vilnių sugrįžtantis koncertuoti baladžių meistras savo šou surengs ir šiemet, jau už poros dienų, liepos 3-iąją, „Siemens“ arenoje.

 
Justinas Bieberis


 
„Kanada yra geriausia valstybė pasaulyje“, – viename interviu išrėžė šiemet pilnamečiu tapęs, šiuo metu daugiausia įrašų pasaulyje parduodantis dainininkas. Viskas tuo ir pasakyta.

 
Nelly Furtado


 
Neapsigaukite: puikiai ispaniškai kalbanti ir pietietiškų bruožų išvaizdos dainininkė yra tikrų tikriausia kanadietė, čia gimusi ir užaugusi.

 
Celine Dion


 
„My Heart Will Go On“, kartu su „Titaniku“ visiems laikams įėjo į muzikos istoriją, kaip viena ryškiausių filmuose nuskambėjusių dainų. Tiek daina, tiek filmas – kanadiečių kūriniai.

 
Jamesas Cameronas


 
Būtent Jamesas Cameronas yra režisierius, sukūręs „Titaniką“. Taip pat jo filmografijoje ypač ryškiai šviečia „Terminatorius“ bei „Avataras“. Pastarasis filmas tapo ir labiausiai „pirataujamu“, ir daugiausiai uždirbusiu visų laikų filmu.
 
Ir tai – tik 10 asmenybių. Greta jų galima įtraukti dainininkes Shania Twain, Alanis Morissette, aktorius Keanu Reevesą, Michael Cera ir daugelį kitų. Džiugios nepriklausomybės šventės, Kanada!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top