Now Reading
Stilistė Viktorija Šaulytė laukia Kalėdų senelio – pageidauja netikėtų dovanų

Stilistė Viktorija Šaulytė laukia Kalėdų senelio – pageidauja netikėtų dovanų

Stilistė Viktorija Šaulytė laukia Kalėdų senelio – pageidauja netikėtų dovanų

Loretos Kondratės nuotr.

Kūrybinio dueto „ŠaŠa“ narė Viktorija Šaulytė šį mėnesį laukia net kelių svarbių įvykių – iš varžybų, vykstančių Kinijoje, grįžtančio mylimojo, Lietuvos kovotojo Julius Mockos, Šv. Kalėdų ir giminių susirinkimo per didžiąsias metų šventes.

Prisiminimais apie tai, kokios tradicijos besibaigiant metams jai aktualios, stilistė pasidalino fotosesijos, vykusios kalėdinėje fotografės Loretos Kondratės studijoje, metu.

„Šįmet pirmą kartą per šventes aplankysime dvi gimines – mano ir Juliaus. Pernai kartu Šv. Kalėdų nesutikome, nes jis dalyvavo svarbiose rungtynėse. Tuo tarpu šįmet jis į Lietuvą iki Kūčių vakaro tikrai grįš“, – neabejojo V. Šaulytė.

Kol kas ji nežino, kokių ritualų per šventes paiso Juliaus artimieji, bet iš savųjų giminaičių visuomet tikisi to paties – geros nuotaikos, bendrų dainų bei žaidimų. Visi Viktorijai brangūs žmonės kartu švenčia Pakaunėje, kur vieni iš giminaičių turi didelį namą. Jo dekoracijomis visuomet rūpinasi stilistės močiutė bei dvi jos seserys. Kalėdinių aksesuarų bei vaišių taip pat atsiveža atvykstantieji. V. Šaulytė prisimena, kaip prieš metus buvo smagu su artimaisiais dainuojant šventinę dainą.

Jai svarbios ne praktiškos, o įspūdžius dovanojančios dovanos. Pavyzdžiui, bilietai į teatrą visiems giminaičiams ar išvyka į užsienį su mylimuoju.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Šįmet Kalėdų senelio laukiu. Ir tikiu, kad jis mano norą išpildys. O trokštu aš, jog per Šv. Kalėdas artimųjų skaičius ne mažėtų, o kasmet tik didėtų“, – sakė V. Šaulytė.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top