Search Results for: "Marina"
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir ištrinti tokiu mišiniu: smulkiai supjaustyti svogūnai, sukapotas česnakas, kepinti ir sugrūsti žemės riešutai ir augalinis aliejus. Paruoštą mėsą palaikyti 30 minučių. Tada pabarstyti druska ir pipirais.
Įsibėgėjus šiltajam metų laikotarpiui, daugėja progų paiškylauti gamtoje. Sotūs, kepsninėje paruošti mėsos patiekalai – būtinas tokių iškylų elementas tiek keliaujant į pikniką gamtoje, tiek į draugo sodybą. Mėsos skonį didele dalimi lemia marinatas, tad norint ant grotelių mėsą iškepti išties gardžiai, pravartu žinoti bent keletą nesudėtingų, bet mėsos skonį pagerinančių marinatų receptų.
Pokalėdiniam laikotarpiui kalėdiški muzikiniai pusryčiai, nors ant stalo tikriausiai jau nebeliko nei silkės, nei pyragėlių su kopūstais. Bandome palaikyti šiek tiek sentimentalią šventinę nuotaiką kartu su Marina And The Diamonds.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir ištrinti tokiu mišiniu: smulkiai supjaustyti svogūnai, sukapotas česnakas, kepinti ir sugrūsti žemės riešutai ir augalinis aliejus. Paruoštą mėsą palaikyti 30 minučių. Tada pabarstyti druska ir pipirais. Vištienos gabaliukus verti ant iešmų ir nuolat vartant kepti virš įkaitusių anglių.
Prie karšto šašlyko patiekti aštrų pomidorų padažą.
NAUJIENOS IŠ ŠIAURĖS Nemanau, kad tai buvo mūsų kaltė. Filmo pavadinimas – tai nuoroda į tam tikrą kankinimo metodą ,…
Mėsos marinatus naudojame dėl dviejų priežasčių: norėdami suteikti mėsai papildomo skonio arba nuimti nepageidaujamą mėsos poveikį. Jo paruošimas yra svarbi valgio gaminimo proceso dalis, nuo kurios priklauso jūsų, kaip virtuvės šeimininkės (-o) garbingas vardas.
Jei dar negirdėjote „Marina and the Diamonds“, greitai išgirsite. Vasario 22-ąją debiutinį albumą išleidžianti „electropop“ kūrėja jau nominuota prestižiniams „Brit“ apdovanojimams, o praėjusių metų pabaigoje 130-ies muzikos kritikų komanda ją įvertino perspektyviausiųjų metų atlikėjų apklausoje „BBC sound of 2010“ (nusileista tik tautietei Ellie Goulding). Į Lietuvą D. Britanijos vėjai atpučia vėluodami ir nurimę, tad stengiuosi paspartinti šį procesą, ir su „Marina and the Diamonds“ supažindinu jau dabar.
Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir užmarinuojame.
Marinatas: žiedeliais supjaustome svogūną, užpilame actu, vandeniu, dedame garstyčias, maltus juoduosius pipirus, prieskonius ir išmaišome. Mėsą panardiname marinate ir maždaug po paros galime kepti.
Kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose pavoliotus kepsnelius kepame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Šalia galima patiekti bulvių košės su spirgučiais bei šviežių daržovių arba labai tinka troškintos daržovės.
Kiaulieną supjaustyti ilgais griežinėliais. Cukrų ištirpinti karštame vandenyje, sudėti kitus produktus. Mišinį atšaldyti ir užpilti ant mėsos. Palikti 7-8 valandas, kartais pamaišyti.
Mėsą verti ant iešmų ir kepti ant žarijų. Mėsą aplieti marinatu.
Mėsą nuimti nuo iešmų ir sudėti ant kiniškos salotos lapų.
Jums reikės: Salotoms: 1 vištos krūtinėlės, supjaustytos juostelėmis salotų lapų 1 avokado, nulupto ir supjaustyto griežinėliais 1 mango, nulupto ir…