Jums reikės:
Salotoms:
1 vištos krūtinėlės, supjaustytos juostelėmis
salotų lapų
1 avokado, nulupto ir supjaustyto griežinėliais
1 mango, nulupto ir supjaustyto griežinėliais
4 šaukštų romo
Marinatui:
2 šaukštų aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
2 šaukštų balzaminio acto
2 smulkintų česnako skiltelių
1 šaukštelio paprikos miltelių
1 raudono čili pipiro (smulkiai kapoto)
0, 5 šaukštelio maltų kmynų, druskos
Kaip gaminti:
Sumaišykite marinato ingridientus ir užpilkite ant vištienos. Išmaišykite ir palikite kelioms minutėms.
Salotų lapus išdėliokite lėkštėje, ant jų – avokado ir mango griežinėlius.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištienos griežinėlius kartu su marinatu. Kepkite nuolat maišydami 5 – 6 min, kol apskrus. Iškepusią vištieną išdėliokite ant mango ir avokadų. Keptuvę vėl dėkite ant ugnies ir supilkite romą. Pakaitinkite 1 minutę ir gautu padažu apšlakstykite salotas.