Ingredientai:
Vištiena
1 svogūnas
2-3 česnako skiltelės
200g. kepintų žemės riešutų
druska
pipirai
Gaminimas:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir ištrinti tokiu mišiniu: smulkiai supjaustyti svogūnai, sukapotas česnakas, kepinti ir sugrūsti žemės riešutai ir augalinis aliejus. Paruoštą mėsą palaikyti 30 minučių. Tada pabarstyti druska ir pipirais. Vištienos gabaliukus verti ant iešmų ir nuolat vartant kepti virš įkaitusių anglių.
Prie karšto šašlyko patiekti aštrų pomidorų padažą.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!