Ingredientai:
• Jautiena – 400 gramų
• Garstyčios – 3 šaukštai
• Actas – 2 šaukštai
• Svogūnai – 1 vienetas
• Vanduo – 2 stiklinės
• Juodieji pipirai – pagal skonį
• Prieskoniai – kepsnių, truputį
• Kiaušiniai – 1 vienetas
• Džiūvėsėliai – 1/2 stiklinės
Kaip gaminti?
Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir užmarinuojame.
Marinatas: žiedeliais supjaustome svogūną, užpilame actu, vandeniu, dedame garstyčias, maltus juoduosius pipirus, prieskonius ir išmaišome. Mėsą panardiname marinate ir maždaug po paros galime kepti.
Kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose pavoliotus kepsnelius kepame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Šalia galima patiekti bulvių košės su spirgučiais bei šviežių daržovių arba labai tinka troškintos daržovės.