1.5 C
Vilnius
Sekmadienis, 8 gruodžio, 2024

Gaspadoriškas jautienos kepsnys

Ingredientai:

• Jautiena –  400 gramų
• Garstyčios –  3 šaukštai
• Actas – 2 šaukštai
• Svogūnai – 1 vienetas
• Vanduo – 2 stiklinės
• Juodieji pipirai – pagal skonį
• Prieskoniai – kepsnių, truputį
• Kiaušiniai – 1 vienetas
• Džiūvėsėliai – 1/2 stiklinės

Kaip gaminti?

Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir užmarinuojame.
Marinatas: žiedeliais supjaustome svogūną, užpilame actu, vandeniu, dedame garstyčias, maltus juoduosius pipirus, prieskonius ir išmaišome. Mėsą panardiname marinate ir maždaug po paros galime kepti.
Kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose pavoliotus kepsnelius kepame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Šalia galima patiekti bulvių košės su spirgučiais bei šviežių daržovių arba labai tinka troškintos daržovės.

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: