Now Reading
Avienos su kauliuku šašlykas

Avienos su kauliuku šašlykas

Avienos su kauliuku šašlykas

Ingredientai:

800 g avienos
kečupas
1—2 svogūnai
2 valg. š. augalinio aliejaus
3—4 pomidorai
žalumynai
citrina
prieskoniai
vyno actas
druska.

Gaminimas

avienos krūtinėlę, mentę ar kitas skerdienos dalis sukapoti gabalėliais kartu su kauliukais (po 45—50 g). Pasistenkite, kad kiekviename gabalėlyje būtų ne daugiau kaip 20 g kauliuko, kitaip akivaizdžiai jo bus per daug.

Sukapotą mėsą pasūdyti, užberti pipirų, pašlakstyti vyno actu ar vynu, pabarstyti susmulkintais svogūnais ir išmaišyti.Paruoštus gabalėlius mauti ant iešmo ir kepti virš įkaitusių medžio anglių.

See Also
Bulvių ir cukinijų kotletai

Garnyras: griežinėliais supjaustyti svogūnai, pomidorai, citrinos skiltelės, žalumynų lapeliai. Atskirai patiekti kečupą.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top