Now Reading
Vištienos šašlykas

Vištienos šašlykas

Vištienos šašlykas

Igredientai:

vištiena
2-3 svogūnai
citrinų rūgštis
3 proc. actas arba vaisių actas

Gaminimas:

Vištieną supjaustyti vienodo dydžio gabaliukais (po 30—40 g), pridėti susmulkintų svogūnų. Marinuoti citrinų rūgšties tirpale, 3 proc. acte arba vaisių acte apie 3 valandas. Mėsą su marinatu laikyti šaltoje vietoje.

Marinuotus vištienos gabaliukus verti ant iešmo ir kepti virš anglių, kartkartėmis šašlyką patepti augaliniu aliejumi ir aplieti likusiu marinatu.

See Also
Kopūstų apkepas su malta mėsa

Vištienos šašlyką patiekti karštą su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top