Now Reading
Bandelės su lašinukais

Bandelės su lašinukais

Bandelės su lašinukais

Ingredientai:

miltai (500 g)

pienas (250 g)

mielės (30 g)

kiaušinių tryniai (6 vnt.)

cukrus (50 g)

margarinas (125 g)

druska (3 g)

rūkyti lašinukai (200 g)

See Also
Jautienos šašlykas

pipirai

Gaminimas:

Mieles užpilti šiltu pienu ir įdėti šauštelį cukraus ir viską gerai išmaišyti. Į dubenį sudėti miltus, padaryti viduryje duobutę ir supilti mieles. Paviršių užberti miltais, kad pasidengtų. Indą uždengti ranksluoščiu ir laikyti kol mielės pradės rugti, kol išeis pro miltus. Išplakame kiaušinių trynius su likusiu cukrumi ir druska, maišant pilame ištirpintą margariną. Visą šią masę pilame į dubenį su miltais ir gerai išminkome. Uždengiame ir laukiame, kol iškils tešla. Pasidarome įdarą: rūkytus lašinus supjautome smulkiais kubeliais, idedame smulkiai supjaustytą svogūną, užbarstome pipirais ir išmaišome. Kai tešla iškyla formuojame , į kurias dedame lašinukų įdarą. Padarytas sudedame ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Laukiame, kol bandelės pakils. Kai bandelės pakils, jas reikia plaktu kiaušiniu. Dedame į įkaitintą 190 C orkaitę ir kepame apie 20 min.

|

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top